PARTYINFO

 

PRIVILEGE IBIZA WORLD TOUR

Datum konání:
24.02.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Manuel Lopez, Plastik Funk Team (Privilege), Loutka, Vectif
 
 
Manuel Lopez a Plastik Funk v Radosti FX
V rámci světového turné Privilege vystoupí v pátek 24. února v Radosti FX Manuel Lopez a Plastik Funk DJ Team.
 

Je tomu téměř přesně jeden rok, co jsme v Radosti FX a vůbec poprvé v ČR mohli shlédnout zastávku světového turné největího klubu světa PRIVILEGE Ibiza.

Tento pátek se můžeme těšit znovu. Z Privilege dorazí manager klubu a zároveň jeho residentní dj MANUEL LOPEZ aka Groovedust a japonsko-španělská djská dvojice PLASTIK FUNK. Připraveny jsou skvělé dekorace a především spousta dárků pro návštěvníky party, nebudou chybět ani klubové pasy zajišťující volný vstup do PRIVILEGE po celou hlavní letní sezónu. Line up doplní LOUTKA a VECTIF.
Dívky mají do 23.00 vstup zdarma.

PRIVILEGE – Největší klub světa, který se nachází na světoznámé slunečné Ibize. Původně se jmenoval „KU“ a poprvé se otevřel na konci 70.let. Dnes se toto místo s fantastickou atmosférou a kapacitou 15000 lidí nazývá Privilege a nachází se mezi městy Ibiza city a San Antonio a jeho dominantou jsou obrovská okna, která nabízí nádherný pohled na západ slunce nad oceánem.
Privilege ve svých prostorách také hostí některé světoznámé eventy jako jsou třeba „Manumission“, který se koná každé pondělí a loňský rok oslavil své 10. narozeniny a je patrně největší světovou akcí, která se koná pravidelně a na které je každý týden během letní sezóny na Ibize více, než 10000 lidí. Další slavnou akcí jsou parties „Balearic People“, „Meganite“ s Mauro Piccotem a Chrisem Liebingem nebo např. „Groove On“ s houseovou legendou George Morelem.


MANUEL LOPEZ  aka GROOVEDUST (Privilege)
www.privilegeworldtour.com
S djingem začal na konci 80.let, tehdy ještě v Německu. Dnes působí jako manager a residentní dj největšího klubu Privilege na baleárském ostrově Ibiza. Jeho sety jsou plné energie, pumpin´ a s malou dávkou latina. Jako producent se prezentuje pod názvem GROOVEDUST. Jeho remix skladby Mamasita od Flexy vyšel ve 31 zemích světa, dalším známým počinem je i remix skladby „Lover“ od Superfunk.
Na stránkách www.thedjlist.com je Manuel Lopez označován za jednoho z nejlepších djs působících na Ibize.
Residence : Ibiza – El Divino (2001 & 2003), Privilege (2002, 2004&2005)

PLASTIK FUNK  (Privilege)
www.plastinkfunk.com
Rafael Ximenez z Madridu a Mikio z Tokya tvoří nerozlučnou dvojici, která si během posledních let podmanila a procestovala celý svět. Jejich turné po USA, Asii a nespočetná vystoupení v Evropě toho jsou důkazem. Nadšeně jim aplaudovalo publikum i na Hawai, Mallorce, Ibize, Španělsku, Rusku, UK a mnoha dalších zemích. Celou letní sezónu jsou již třetím rokem residenty Privilege klubu na Ibize, pravidelně vystupují i na největších evropských open air festivalech.
Jejich posledním producentským počinem je singl „No Never“, který vyšel na labelu Casa Rosso s fantastickým remixem od Daniele Tignina aka Psycho Radio.
Jejich prozatímním vydavatelem je také label Sureplayer, kde vydávají např. Kid Creme, Tuesday Child, Rhythm Masters a Play Paul z Buffalo Bunch.
Check them out!


VECTIF (Radost FX, Plastique)
www.radostfx.cz, www.plastique.cz

Hudbě se věnuje již od svých 14-ti let, odkdy působil jako kytarista a vokalista v nejprve punk-rockové, posléze rockové kapele. Jako rocker vystupoval celkem 3x na dnes již legendárním trutnovském rockovém festivalu. V letech 1994-97 žil v Anglii, kde aktivně studoval hru na elektrickou kytaru. Po svém návratu do Prahy na konci roku 1997 si kupuje gramofony a začíná se věnovat djingu. Na konci roku 1998 pořádá své první akce, v roce 1999 produkuje akce Prozak v klubu Radost FX. Je zakladatelem populárních akcí na KC Karlov v Benešově, kde společně s Jiřím Pokorným produkuje akce Plastic Dreams, Fabric vs. The End, Amazing party, Marco Carola, Space DJ´s a jejich posledním společným počinem byla akce Pepsi Sound system. Na konci roku 2001 nastupuje na post produkčního v našem nejstarším klubu Radost FX, kde působí dodnes.
DJ Vectif dnes patří k naprosté české houseové špičce a pravidelně vystupuje i na akcích v zahraničí. Společně s djem Tvyksem je residentem akce Plastique, která odráží jeho aktuální electro-house, new wave zvuk, kombinovaný s kytarovými motivy.
www.plastique.cz

LOUTKA (www.djloutka.com)
O Loutkovi už toho bylo napsáno tolik, že nemá smysl něco dalšího vymýšlet.
Prostě bude zase skvělej :)

Info : www.radostfx.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016