PARTYINFO

 

MECCAMIX

Datum konání:
18.02.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Tony Haze, Loutka, Neo, Chicochillinfour, Deeptunedup djs
Popis:
vstup 290 czk
 
 
Meccamix: Tony Haze - rozhovor
zítra vystoupí Tony Haze na Meccamixu v Mecce. Pořadatelé s ním při této příležitosti připravili následující rozhovor.
 

Kde všude hráváš doma a kde už jsi hrál ve světě? Kde hráváš nejraději?

Asi ty nejkrásnější zážitky si každoročně přivážím z Ibizy, konkrétně z hraní na opening parties v klubu SPACE (We Love Space on Sundays), tamní atmosféra je prostě nepopsatelná. Úžasné jsou také mé rezidentní večery v klubu The Key na Kings Cross v Londýně, kde také hrávám na parties společně se Smokey Beats. Jinak jsem hrál snad ve všech hlavních londýnských klubech a velkých tanečních festivalech jako Homelands, nicméně se mi zdá, že právě party v klubu Space jsou nepřekonatelné, ovšem vše se může změnit po návštěvě Prahy :-)  Pro ty, kteří se někdy vypraví do skotského Glasgow, odkud pocházím, vřele doporučuji party The Pressure v klubu The Arches, kde také hrávám.

Který londýnský klub bys nazval momentální jedničkou?

To je velmi nelehká otázka, protože je tu opravdu hodně těch, kteří odvádějí dobrou a profesionální práci. Do momentální špičky bych určitě zahrnul The Key, Fabric a The End.

Je v současnosti v Londýně na klubové scéně nějaký silný trend?

Cítím, že se stále víc vrací zpět acid house, asi proto, že klubeři jsou už přesyceni tou přemírou minimalistických zvuků a desek

Jak vypadá tvůj normální pracovní den?


Vždy se snažím vstávat co nejdříve jak to jde, ale pochopitelně to do značné míry závisí na tom, kde jsem hrál minulou noc.  Před odpolední honbou za novými deskami rád navštívím fitko, potom obejdu obchody s deskami a večer brouzdám a kupuju hudbu po internetu. Když se sešeří, sbalím si svůj DJ bag a zamířím do místa, kde tu kterou noc zrovna hraju - co se děje potom, to lze jen těžko odhadnout.

Jak bys popsal styl hudby, který hraješ?

Velmi obecně lze vymezit, že jde hlavně o elektronickou hudbu. Rád hraju takové desky, na které se dobře tančí a ze kterých lidi na parketu šílí. Rozhodně nepatřím mezi DJe, kteří celý večer neodlepí pohled od desky směrem k posluchači a kteří se snaží lidem prostřednictvím hudby sdělovat nějaké hluboké myšlenky bez ohledu na to, zda je to zajímá či nikoliv. Snažím se hrát takové sety, aby si lidé potom pamatovali, že se tu noc prostě skvěle bavili.

Byl jsi už někdy v Praze? Těšíš se? Slyšels už někdy o klubu Mecca?

V Praze jsem nikdy nebyl a upřímně se už nemůžu dočkat, protože jsem slyšel opravdu mnoho o vašem krásném městě. Navíc fakt, že jsem Skot, mě předurčuje obstát ve vašich tuhých mrazech :-). O klubu Mecca jsem se doslechl teprve nedávno, a to zásluhou DJů jako jsou Steve Porter anebo Steve Smart, kteří u vás již hráli a velmi pozitivně  tom mluvili. Doufám, že se vám bude líbit moje muzika a už se nemůžu dočkat až vám ji představím.

 
Tony Haze na Meccamixu tuto sobotu

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016