PARTYINFO

 

MECCAMIX

Datum konání:
18.02.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Tony Haze, Loutka, Neo, Chicochillinfour, Deeptunedup djs
Popis:
vstup 290 czk
 
 
Meccamix: Tony Haze - rozhovor
Tony Haze na Meccamixu tuto sobotu
tuto sobotu proběhne další pokračování oblíbené pražské party Meccamix. Tentokrát se zde představí Tony Haze. Bližší informace najdete v následující tiskové zprávě.
 

Meccamix, který pravidelně každý měsíc představuje českému publiku to nejžhavější z londýnské taneční scény, přináší nový objev! Tentokrát se na Meccamixu a premiérově v České republice představí DJ Tony Haze. Tento mladý londýnský producent a DJ má za sebou hraní v nejprestižnějších londýnských klubech jako Ministry of Sound, Heaven, Gatecrasher či obřích festivalech typu Homelands. V současnosti je rezidentem londýnského klubu The Key a superklubu Space na Ibize.  Z domácích DJs podpoří nabitou sestavu DJ Loutka & DJ Neo. Second stage bude v režii DJe Chicochillinfour a jeho hostů - Deeptuneup DJs. Jako obvykle bude součástí akce speciální vip floor a Oficiální warm up party začíná na Meccamixu již tradičně ve 20.00 do 23.00 s cenami všech nápojů za 50%!

Meccamix má nový rozměr! Stálým partnerem nocí Meccamix je od nového roku také salon Petra Měchurová, nalézající se v samém historickém centru Prahy. Na každém Meccamixu si můžete zajít do profesionálního hair design studia, kde vám zcela zdarma poradí a na hlavě vytvoří originální účes. Progresivní vývoj a kreativita dokázaly, že se tento salon řadí mezi českou elitu v oblasti účesové tvorby, a tak budete moci nově na všech nocích Meccamix okusit na vlastní kůži nejenom nejlepší muziku, ale i nejnovější překvapení v oblasti hairstylingu.

Několikaleté zkušenosti v oblasti účesové tvorby, vlastní účesové kolekce, četné úspěchy, to vše je zárukou vysokého standardu poskytovaných služeb a zvýraznění osobního stylu každého z vás..

Meccamix Production oznamuje, že avizovaná vokalistka Katherine Ellis vystoupí v náhradním termínu, který bude brzy upřesněn.

www.mecca.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016