PARTYINFO

 

SCRATCH

Datum konání:
18.02.2006 - sobota
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Amn2 ak Viktor Hazard (Sk), Chocolatic, Aka, Aneš, Fatte
Live:
Kontrafakt (Sk), Idaefatte
Popis:
start 20:00, vstup 140/160 czk
 
 
Scratch ve Flédě bude hostit Kontrafakt
Po minulé špičce České republiky – Orion a James Cole, přivítá brněnská Fléda na dalším pokračování pravidelné noci Scratch špičku ze Slovenska – Kontrafakt!
 

Dále se předvedou Freestyle Idea a producent Fatte ve společným projektu IDEAFATTE, kdy jim bude za gramci sekundovat DJ Aka.
Samozřejmě nelze opomenout DJs, a hlavně Viktor Hazard který působí ve skupině A.M.O. a v červenci vydal svůj Viktor Hazard Mixtape. Za Brno DJ Chocolatic z party Disgrafix a samostatné sety předvedou i DJ Fatte a DJ Aka.

Kontrafakt
Už je to pár let, kdy se tři kluci z Pieštan, Rytmus, Ego a DJ Aneška objevili na obálce BBaRáK Hip Hop magu a nikdo nechápal, kdo to je a proč tam jsou. Klukům to šlape nejen pro ojedinělou opravdu živou show, ve které spojují rap, beatbox a DJing na vrcholové úrovni, ale i pro jejich nelenění. A taky se jim zelení... V rodném slovensku se klip "Dává mi" dostává s úspěchem do komerčních hitparád a znamená okamžitý zájem tamních major labelů, kteří nakonec svádí o KTF velký boj. Klukům se nakonec u Sony podaří získat dokonalé podmínky a natáčí výborné album "E.R.A.", které se rozhodně cenzurnímu noži vyhlo. Deska se stále dobře prodává, dosahuje zlaté pozice, ale trio neusíná na vavřínech, stále zajíždí nespočetně mnoho koncertů po luzích jak českých, tak slovenských. Na předávání cen slovenské hudební akademie, Aurel, KTF zajíždí skandální show a dnes o něm ví lidé tak, jak se před osmi lety vědělo u nás o Chaozzu. Kontrafakt splňuje to nejlepší živí show, které současný česko-slovenský hip hop nabízí!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016