PARTYINFO

 

SAYAG JAZZ MACHINE

Datum konání:
29.03.2006 - středa
Místo konání:
Brno - Fléda
Live:
Sayag Jazz Machine (Fr)
Info:
http://www.fleda.cz
pr@fleda.cz
 
 
Sayag Jazz Machine ve Flédě
Ve středu přijede na Flédu francouzské uskupení Sayag Jazz Machine, které mixuje jungle, drum'n'bass, jazz, bossa novu a hip hop. Na Flédu zavítá v rámci svého celosvětového tour k novemu albu Anachromic. Součástí koncertu bude velkoplošná originální projekce na míru, která bude živou kapelu doplňovat.
 

SAYAG JAZZ MACHINE (Fr)
Šestice Sayag Jazz Machine mixuje jungle, drum’n’bass, jazz, bossa novu a hip hop. Francouzské hudební pole brázdí už od roku 1998, díky tomu, že používají klasické jazzové nástroje, patří k nejoblíbenějším živým uskupením svého druhu.

První album Test pressing vydali v roce 2001, před dvěma lety je následovalo aktuální Anachronic. Největší síla Sayag Jazz mašiny je ale přímo na pódiu, kde improvizují a vše kombinují s dokonalou vizualizací, tím vytváří neobvyklou a úchvatnou podívanou. Album Anachromic je koncipováno jako film a dokonale ho tak pochopíte, právě když zajdete 29. března na Flédu.

Vysokorychlostní černobílé filmy jsou promítány za zády gramofonového mága Charly Sy. Vše Inspirováno charaktery a filmovou technikou z počátku 20.století, na druhou stranu pevně zakotveno v tomto milleniu. Tak jak se centrifugální mašina zrychluje, tak Sayag odlétá s publikem pryč v pulsujícím svazku scratchujícího gramofonového kazatele, v breakbeatovém a synkopovaném rytmu vytvořeném přímo od zakladatele kapely - mistra Christophe Vermand.

Navzdory všechnu rozmanitost, přes používání saxofonů, fléten a kontrabasu zachovávají ve své tvorbě stále junglovou duši. Kapela vás zatáhne do těžko uvěřitelného dobrodružství, které je doslova nakažlivé vidět naživo.

Na základě ohlasů z Francie si dovolujeme tvrdit, že půjde rozhodně o jeden z nejlepších koncertů jarní sezóny!

Více informací na: www.sayagjazzmachine.com
Start: 20.00
Vstupné: 130 / 160

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016