PARTYINFO

 

BOHEMIAN NIGHT

Datum konání:
11.02.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Martin Eyerer (Session Deluxe, De), Milo Moretti (milomoretti.com), Michael Burian
Popis:
start 22:00, vstup kluci 300 czk, holky a s Duplex kartou zdarma
 
 
Bohemian Night s Martinem Eyererem tuto sobotu v Duplexu
Na Duplexácké party Bohemian Night, na které vystoupí kromě populárního Michaela Buriana také německý Martin Eyerer, si můžete zatancovat už tuto sobotu.
 

A je tu další vynikající DJ, který klub Duplex poctí svou návštěvou.

Martin Eyerer - profil
Martin je již 18. let na cestách po klubech jako DJ. Mimo to je i velice dobrým producentem, pracoval například na remixech pro Simply Red, Snap, Kosheen nebo Dee Lite. Mimo to byl pět let zavázán smlouvou u světoznámého britského labelu Ministry of Sound. Od roku 2005 se ale rozhodl vydávat i u jiných značek a tak jeho desky můžete najít v katalogu Great Stuff Records, Ministry of Sound, Full Force, Vendetta a nebo Underwater.

Tracky Martina Eyerera najdete v kufrech světově respektovaných djs jako například Dave Seaman, Sasha, Digweed, Seb Fontaine, Nick Warren, Fergie, Fred Numf, BT, Lucien Foort .

Martin take každou neděli vysílá svůj rádiový pořad Session Deluxe na německém radiu Sunshine. Do své radioshow si zve také hosty jako například: Abe Duque, Silversurfer, Oliver Klein, Andry Nalin, Miss Kittin, Good Groove, Toni Rios, Acid Maria, John Selway oder Timo Maas das Mikro in die Hand....

Martin Eyerer přijal pozvání našeho Michaela Buriana a tak jeho DJské umění můžete osobně ohodnotit 11. února 2006 v pražském klubu Duplex.

Speciální dekorace, kvalitní zvuk a 30 překrásných tanečnic jsou samozřejmostí ;)

Vstup:
kluci: 300,-kč, holky a s kartou klubu Duplex zdarma

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016