PARTYINFO

 

CLIMAX

Datum konání:
25.02.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Chris Sadler (chrissadler.com), Dan Cooley (radio 1/clubber.cz), Efendy (djefendy.com)chillout - Tazz (progressivesession.net) & Ondrej K (bukanýr.cz)
Popis:
start 22:00, vstup 150 czk
 
 
Climax v Roxy proběhne už tuto sobotu + soutěž
Už tuto sobotu proběhne pravidelná noc pražského klubu Roxy, Climax, jejímž rezidentem je Chris Sadler. Tentokrát si jako hosty pozval Dana Cooleyho a Efendyho.
 

Poslední únorový víkend, stejně jako každý měsíc, dostane slovo nejdéle fungující rezidentní Roxy noc – Climax. Nastokrát prověřený resident Chris Sadler si k sobě přizval dvě dobře známá, domácí djská jména. Tím prvním je Dan Cooley, nadšenec spjatý s klubovou kulturou od samého počátku 90. let. Nejprve hrál jako cdj, kolem roku 1999 definitivně podlehl kouzlu vinylu a závislost na hudbě se ho vytrvale drží. Můžeme čekat směs převážně houseových rytmů a melodií, Dan však nezřídka sklouzne i k breakbeatovým kouskům.

Druhým Chrisovým hostem bude Efendy – představitel nastupující generace tanečních djs. Hraní se aktivně věnuje přes šest let, je rezidentem klubů Dwě Pare (České budějovice) a M-Club (Český Krumlov), hrál ve většině větších klubů České republiky. Stylově osciluje mezi Tech-housem, elektrem, progressive a rovněž se nebojí breakbeatu.

V prostorách chilloutu zahrají Tazz a Ondrej K, videoprojekci a videoart zajistí VJ martin, stylové dekorace a světla jsou na Climaxu standardem.

Zbývá jen dodat, že Climax s datem 25. února začíná ve 22:00. Jo a v březnu přijede Justin Robertson!


Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016