PARTYINFO

 

LIMITED EDITION

Datum konání:
17.02.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Pete Walk (studio 54), Vitek Červený (RadioDeejay), Jaytee
Popis:
vstup 100 czk holky, 150 czk kluci i s after party
 
 
Limited Edition: DJ Jeytee - profil + soutěž
Na dalším pokračování oblíbené noci Limited Edition, vystoupí 17. února DJ Jeytee a rezidenti Pete Walk a Vítek Červený. Zároveň máte možnost vyhrát volné vstupenky v právě probíhající soutěži.
 

I na únorový díl energické a veselé noci Limited Edition Vás všechny vřele zvou klub Studio 54 a ag. Trendmusic. Rezidentní DJs Pete Walk a Vítek Červený byli minule velice překvapení slušnou návštěvností a byli by rádi, kdyby tomu bylo i na tomto díle. Proto si na tento večer pozvali zajímavého hosta DJe Jeyteeho, který má za sebou již bohaté zkušenosti na poli taneční scény a slíbil nám zahrát energický happy-house set. Pokud jste i vy zvědaví, přijděte a pobavte se společně s námi.


DJ Jeytee - profil

DJ since 2003
Radek H. aka DJ Jeytee je rodilý Moravák žijící již šestým rokem v Praze. 28 letý IT který už od mládí poslouchal taneční a elektronickou hudbu, začínajíc mixováním a tvorbou elektronické hudby na PC. V létě roku roku 2003,zakoupil dva turntably a mix a díky seznámení se s dje Carrionem aka Diesel Phunk (mix.cz), který ho zasvětil do tajů této techniky, se začal objevovat po jeho boku na tanečních akcích po Praze a Severních Čechách.
Začínal na tvrdém technu, ale postupem času se více orientoval k house u kterého zůstal a momentálně hraje všechny jeho odnože.
Jeho styl se neustále vyvíjí, i když nejraději hraje na akcích kde může hrát od Latino House přes break,až po tribal-techno.Jeho sety jsou typické "Sadlerovskými" pumping tracky, vokálovými samply, energickými happy-house hitovkami, oblíbenými smyčkami, progressivními beaty, až po "inteligent" tribal-techno aka Leandro Gamez.  Dokáže zahrát jak velice klidne house sety, tak rychle energické techno. Jeytee je prostě nezařaditelný:o) Má za sebou několik doposud komerčně nepublikovaných elektronických tracků a remixů. Příkladem jeho tvorby je povedený breakbeatový remix Pražských hip-hopových "Penerů Strýčka Homeboye". Tento track se ve své době stal velmi oblíbenou skladbou v jeho rodišti.
Mezi jeho největší úspěchy považuje cca roční prestižní angažmá na akci Meccamix v Pražské Mecce.

Hrál v klubech: Mecca (Praha), L´enfer Rouge (Chateau-Praha), Mystery (Kostelec nad Labem), Circus (Ustí nad Labem) UK djs: JJ aka Jesus at Work, Lee Dagger, Richard Mowbray, dj Marble CZ djs: Loutka, Pete Walk, Dan Cooley, Carrione aka Diesel Phunk, Moskito, B.One.K

Jeytee patří k ambiciózním univerzálním djům, kteří ale narážejí na stálou neochotu českých djstar`s pustit mezi sebe "nové tváře" bez konexí a velkých agentur, zarputile blokujících většinu "lepších" klubů a tanečních akcí.

Toto je problém na který Jeytee upozorňuje od té doby co se dostal k hraní.
Jeho ambice ovšem nepolevují, takže, tance-chtivý dámy a pánové: "Třeste se"!:o)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016