PARTYINFO

 

FREE MONDAYS IN ABATON

Datum konání:
13.02.2006 - pondělí
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Babe LN, guests
Live:
The Airbags, 5th April, Dirty Airlines
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
The Airbags a DJs na Free Mondays v Abatonu
Free Mondays in Abaton pokračují v únoru vystoupením tří živých hardcorových kapel a to The Airbags, Dirty Airlines a 5.th April. Po kytarovém nářezu vás do ranních hodin udrží při životě DJka Babe LN a její hosté. Pondělí 13. února v Abatonu už od osmi, zadarmo.
 

The Airbags je hudební skupina z Prahy, která vznikla v létě 2003. Stylově je zařaditelná do emo/punk/post-hardcore kategorie. Kapela odehrála téměř 50 koncertů po celé ČR, vystoupila na festivalech Rock For People, Colours Of Ostrava, Mighty Sounds, 4 Elements nebo na Mystic Skate Cupu, a zahrála si i se spřízněnými zahraničními soubory jako např. Further Seems Forever, Donots, Stretch Arm Strong nebo Amendment 18.

Aktuální sestava :

Mike - zpěv
Caps - kytara
Reeko - kytara
Cozell - bass
Yara - bicí

Skladby The Airbags se objevily na čtyřech CD-kompilacích : Boardel (příloha časopisu Report), Love Me Fender (příloha časopisu Ultramix), Sk8 At All Hazards Vol. 2 (vydáno Final Skateboards) a Street Noise (aktuální příloha časopisu Report).

Příbuzné kapely : Clou, 5th April, Selfish, Suffer, The Bublinks, Orangecap, Sandboy, No Side, Trans Panama, Inekafe, Plusminus...

Více info na www.prostorabaton.cz, www.theairbags.comwww.dirty-airlines.musichall.cz a www.5th-april.com

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016