PARTYINFO

 

DAVID MORALES

Datum konání:
15.02.2006 - středa
Místo konání:
Brno - Vyhlídka
DJs:
David Morales (USA), Hector Lopez (ESP), Jerry, Javas, Orbith
Popis:
vstup all inclusive: 990 czk
 
 
David Morales vystoupí v Brně
David Morales vystoupí příští středu v Brně.
 

Vyhlídka-cafe  & exclusive by TT presents:

DAVID MORALES – jméno, které je již mnoho let doslova ztělesněním světové hudební kultury tohoto tisíceletí.

Držitel Grammy, DJ, producent a remixer, Morales je tím, kdo určuje trendy moderní dance music. Je také majitelem jedné z největších produkčních společností v oblasti taneční hudby – Def Mix.
Morales je celebrita s jejíž tváří se pravidelně setkáváme i v magazínech jako jsou Vogle, Wallpaper, ID, Vibe nebo Ministry.

Působil jako konzultant v oblasti taneční scény v době prvních krůčku hudební televizní stanice MTV, posléze byl headlinerem obrovské party MTV Ibiza.

V roce 2001 dobyl hitparády s hitem „Needen U II“ a stává se jednou z největších a nejuznávanějších osobností světové taneční scény.

Jako producent a remixer spolupracoval s Mariah Carey,Madonou,Michaelem Jacksonem,U2,Inxs,Backstreet Boys, Enrique Iglesiasem, Ericem Claptonem, Sealem, Janet Jackson, Tinou Turner, Spice Girls,London Beat ,Jamiroquai,Pet Shop Boys, Whitney Houston a Toni Braxton. Remixy dělal pro Basement Jaxx, Photeka, Satoshii Tomieho, Sashu i Ericka Morilla.

  V roce 1996 byl poprvé nominován na cenu Grammy za produkci skladby Fantasy pro Mariah Carey. V roce 1997 byl opět nominován jako Remixer Of The Year a konečně v roce 1998 toto ocenění po zásluze získává.

Ve dvou patrech (Vyhlídka a Terazza bar),které jsou standartně vybaveny velkými bary budou 2 koktejlové bary navíc. Tzn. dohromady 4 bary.

entry couvert: předprodej 990,-Kč

Co kdo vypije, neplatí!!
Kromě vstupenky (entry couvert) již nepotřebuje nikdo peníze.
Omezená kapacita!

Videoprojekce v obou patrech
Podpora Tv Očko, Prima a ČT2
předprodej a podpora v síti TICKETPRO a.s.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016