PARTYINFO

 

BUBLIFU*K

Datum konání:
17.02.2006 - pátek
Místo konání:
Boskovice - Disco Paradise
DJs:
progressive stage - Ender aka Lin-Hi (Exwired.org), Flower (Freefall/Disharmonic), Typhone (Sound of Ibiza), Mort'n (RedSun), Hontza (Futuristic), T-Raidr vs. Bengi (Freefall)
techno stage - Dixent aka Kooby (Phonoline), Reyko (Freefall), Carl King (Phonoline), Exler (Phonoline), Sven Lucius (Freefall), Werty (Freefall), Voodoo Piet (Freefall)
Info:
http://freefall.wz.cz
Popis:
start 21:00, vstup 49,90 czk
 
 
Další Bublifu*k bude 17. února
Další pokračování oblíbené party Bublifu*k proběhne v pátek 17. února v boskovickém klubu Paradise.
 

Další BUBLIFU*K je naplánován na pátek 17. února a bude tentokrát ve znamení promyšlenější muziky. Na hlavní stagei se budou pro změnu linout tóny v poslední době velmi oblíbeného progressivu, který občas řízneme housem nebo trancem.

Nebude chybět mistr DJ Flower, objev BK taneční scény TyPhone, ani stále oblíbenější DJ Mort'n.
Hlavním hostem freefalláckého večírku bude výtečný mladý a neklidný DJ ze stáje Davea Fishe, Exwired org, progressivně-houseový výrostek s citem pro kvalitní zvuk - DJ ENDER aka LIN-HI. Dalším hostem první stage bude svitavský houseový DJ HONTZA z Futuristicu. Line-up na hlavní stagei doplní ještě Freefall-DJs T-Raidr a Bengi, kteří si zahrají společný ping pong set.

Druhá Stage bude ve znamení veselého techno - clubbingu. Pohodovější odnože techna přednese především olomoucký DJ a resident tamního klubu Metro - DJ DIXENT aka Kooby. S sebou přiveze kolegy z Prostějova, kteří působí nejen v PV ale i jeho okolí (Drahany ap. - Northern Light) - DJs Carla Kinga a Exlera. Nebude chybět ani resident večírku a skvělý bavič, DJ REYKO, který se představí v poměrně netradičně veselém setu. Zahraje i Sven Lucius, který bude večírek na 2.stagei startovat, trošku odbočí do temnější strany birminghemského techna. Nebude chybět ani stále se zlepšující Kyjovák Werty a retrospektivně se poohlédne za svou "technokarierou" i  Voodoo Piet. Bublifu*k bude opět ve znamení dobré pohody, sexy lidí a zajímavé
muziky - zkrátka pravidelný večírek, na kterém byste neměli chybět.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016