PARTYINFO

 

TARABASS SPECIAL

Datum konání:
11.03.2006 - sobota
Místo konání:
Jesenec - KD
DJs:
Orbith, Lucasch, Tarabass, Choruno
Info:
http://www.videodiscoteka .com
 
 
Tarabass Special: informace
Na sedmém pokračování obllíbené party Tarabass Special vystoupí 11. března Orbith a další.
 

Djs Orbith, Lucasch, Tarabass - zároveň Videodiscoteka Václav Kopka a jeho  hosté Vlasťa Macík a Pavel Kovář aka DJ Choruno

Tak právě tahle šestice vůdčích představitelů taneční scény brněnské, zlínské a prostějovské se postará o další díl  velké taneční párty v prostějovském okrese nesoucí název Tarabass Special. Již 7. pokračování bude v duchu hudebního spojení 3 "krajů" a mnoha nových tváří. Brněnský kraj bude tedy zastupovat prestižní DJ Orbith, Zlínský kraj DJ Lucasch (strobe.cz) a Vlasta Macík, kterého znáte z rádia Kiss publikum. Prostějovský kraj zastoupí Dj Tarabass, který si k sobě pozval Dje Choruna.

Podle účinkujících lze tedy říci , že to bude opět skvělá taneční párty dělená na část komerční a nekomerční. V komerční části vystoupí prostějovský Dj a moderátor Václav Kopka s Vlasťou Macíkem  a přinesou vám ty nejlepší taneční hity a také písničky na přání, které se postarají o rozjezd celé párty.

Poté v nekomerční části speciální hosté Orbith, Lucasch a Tarabass uspokojí ve tříhodinovém setu návštěvníky clubové scény za pomocí green laseru a scannerových efektů. Dj Choruno se nám ukáže v tranceovém stylu, který je mu blízký a Dj Tarabass k tomu navíc představí opět své nové tracky z jeho vycházejícího alba.

Celá párty bude moderovaná profesionálními moderátory Vlasťou Macíkem, Václavem Kopkou a Pavlem Kovářem. Ozvučená kvalitním zvukem z praxe ověřeným JVR o výkonu 6 kW a osvětlená scannerovými efekty a green laserem. Autobusová doprava zajištěna z širého okolí, kdy bude všech 5 autobusů zdarma, takže stačí jen nasednout. Pro návštěvníky z dalekého okolí je připravena mapa k vytištění na webových stránkách, aby se neztratili a právě do Jesence u Konice (u Prostějova) cestu našli.

Veškeré INFO k párty na oficiálních stránkách:
www.videodiscoteka.com (odkaz – Tarabass speciál) nebo
www.ts.videodiscoteka.com

Media partners: celou párty zaštítí rádio Evropa 2 a internetový hudební portál Mix.cz, kterým děkujeme a dále velký dík paří Techno.cz, Rave.cz, Kamikazedrink.cz a dalším co se podílí na celé propagaci a k uskutečnění celé taneční párty.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016