PARTYINFO

 

EVENTECH TURNS TO MIKSHAKE

Datum konání:
16.02.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Hradec Králové - Event Music Bar
DJs:
Martin Trax, Jiriq, R. Smiles (all Event), Swesh Fresh, Mexton (Fast-well)
Info:
http://www.eventmusicbar.cz
cancel@centrum.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Eventech Milkshake: příští čtvrtek v Hradci
Další z oblíbených hradeckých Eventechů s podtitulem Milkshake proběhne příští čtvtek v klubu Event.
 

Ve čtvrtek 16. února se v prostorách Event music baru v Hradci Králové rozezní kvalitní taneční muzika a vy byste u toho neměli chybět ;)

Je tomu už tři roky, co můžete takhle v týdnu zajít do Eventu, posedět, poslechnout si něco málo z elektronické hudby na noc s názvem Eventech. Poslední dobou ale prošla tato akce výraznými změnami - přišli nový DJs, což ssebou přineslo také změnu stylu, kterým se tato noc prezentuje. A protože Eventech už nebyl a není pouze o technu a nebráníme se žádným odnožím taneční hudby, rozhodli jsme se změnit název a vpodstatě i koncepci této příjemné klubovky…

MilkShake – od nynějška Vás čeká luxusně namixovaný koktejl taneční hudby všech možných odrůd housem počínaje a trancem konče. Zároveň jsme si pro Vás od tohoto dílu připravili vždy něco (na hradecké poměry) speciálního -  na každám MilkShakeu se můžete těšit na nějakého, podobně hudebně smýšlejícího, hosta. Už tento čtvrtek se za námi přijedou podívat a Vás pobavit DJs z vysokomýtského klubu Fast-well – Swesh Fresh&Mexton, kteří si to rozdají v dvouhodinovém vs. setu. Jako tradičně se o houseový rozjezd postará Jiriq, svižnější melodie Vám do ucha pošle druhý vicemistr amaterského Djingu dle soutěže DJ Champ 2005 – Martin Trax, a závěr se ponese v duchu trance music pod taktovkou R. Smilese.

Vstup na MilkShake bude vždy zdarma, a ačkoliv nemáme žádné mega stars, můžeme Vám slíbit, že bavit se budete minimálně stejně, jako kdyby za gramofony nějaká ta hvězda stála ;o) V Eventu pro Vás bude připraveno dostatek místa k sezení, kvalitní světelný i hudební park, klimatizace a k tomu všemu akční ceny drinků – Frisco za 25, Sobiesky vodka 20 atd…

Zároveň se můžete jednou za dva měsíce těšit na noc MilkShake special s aktuálním hostem z české a časem také zahraniční taneční scény. Doufáme že naši snahu oceníte  a těšíme se na Vaši návštěvu!

see U there     

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016