PARTYINFO

 

MUSIC INFINITY PRESENTS THE BAYS

Datum konání:
10.03.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis
DJs:
Jamie Odell (Jimpster,UK), Simon Richmond (Palm Skin Prod./UK)
Live:
The Bays (UK)
Info:
http://www.palacakropolis.cz
Popis:
start 19:30
 
 
Britští The Bays vystoupí v březnu v Praze
Kritikou opěvovaná britská skupina The Bays se chystá do Prahy, aby v pátek 10. března vystoupila v pražském Paláci Akropolis v rámci projektu Music Infinity 2006. Kapela, kterou tvoří samá zvučná jména, plní koncertní sály po celé Evropě a přestože nikdy nevydala žádnou oficiální nahrávku, těší se její stylová fúze velké popularitě. Techno.cz doporučuje!
 

Britští The Bays naplňují význam slova kapela až po okraj. Přestože nikdy nevydali žádnou oficiální nahrávku, nestojí za nimi žádní sponzoři, žádná nahrávací společnost a žádný marketing, jsou ve své vlasti doslova nošeni na rukou a jejich koncerty lákají tisíce fanoušků.

"...there's revolution in the air!" - John Peel

Že se nejedná jen o další z promyšlených marketingových kousků, dokazuje složení v jakém The Bays křižují světová pódia. Bicí soupravu a pady obsluhuje perfekcionista Andy Gangadeen známý svým vystupováním s Massive Attack, Faithless či Mandalay. Klávesové nástroje manchesterský rodák, a mozek ambient/jazz junglového projektu Jimpster, Jamie Odell. Syntezátory a další udělátka zvukový mág Simon Richmond alias Palm Skin Productions a bassovou kytaru Chris Taylor. Spoluzakladatelem a ústřední postavou The Bays byl také až do roku 2004 producent a DJ Tom Middleton aka Cosmos / Global Communication.

Hudba The Bays je jedinečná nejen tím, že z valné většiny vzniká přímo na pódiu, ale především tím, že se pokouší s posluchači komunikovat. Je to multižánrová a nadčasová fůze, kde můžete tančit v objetí trance, space rocku, techna, jazzu, breakbeatu, dubu, ambientu či downtempa, to vše zahaleno v jemném psychedelickém mlžení.

Pátek 10. března nabídne určitě mnoho možností jak strávit příjemný večer, pokud si ovšem za své společníky vyberete The Bays budete se bavit královsky a hlavně velmi ojedinělou a nadmíru živou hudbou!

 www.thebays.com

MUSIC INFINITY 2006 pokračuje v Paláci Akropolis těmito koncerty:

03.04. Nils Peter Molvaer (NOR)
26.05. Sylvain Chauveau (F)

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016