PARTYINFO

 

CYCLIC DRIVE

Datum konání:
17.02.2006 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Cymoon (Inpsyde Media/Sonic Distortion), Rawe (Psytropic Records/Sonic Distortion), Sunset (Surface Tension)
Live:
Phatmatix (Acidance Records, Fr)
Popis:
start 21:00, vstup 100 czk
 
 
Cyclic Drive: Phatmatix - profil
Psytranceová party Cyclic Drive proběhne již v pátek v ostravském klubu Fabric. Jako zahraniční host tentokrát přijal pozvání Phatmatix z Francie.
 

Phatmatix - profil

Za projektem Phatmatix stojí Stephane Rault z Paříže. Bývalý hráč na kytaru v rockové skupině se k psytrance dostal na konci devadesátých let. Od té doby si jako dj prezentující tvrdý noční zvuk zahrál kolem celého světa. Po návratu z australského turné v roce 2003 založil svůj sólový projekt Phatmatix a po mnoha hodinách ve studiu si Rashka vytvořil styl, který může nazývat svým. Měl úspěch a první track Diabolyk vyšel na švýcarském labelu Peak records. Poté se přidal k Mechanik Sound records a dál experimentoval se zvuky a postupy, pracoval s lidmi jako Neuromotor, Hyper Frequencies a na kompilaci Mechanik Castle se zapsal několika kolaboracemi jako Los Diablos (Phatmatix, Neuromotor, Hyper Frequencies), Chromatix (Phatmatix, Chromatone), Superpunk (Phatmatix, Hyper Frequencies) nebo Time Machine (Phatmatix, Neuromotor).

Jeho dynamický zvuk kombinuje funky rytmy se skřípavými efekty a nadpřirozenou atmosférou a vytváří tak kontrast mezi temnotou a světlem. Phatmatix se se svým zvukem stal jedním z nejvyhledávanějších mladých francouzských psytrance projektů a v  roce 2005 soustřeďuje svou energie na produkci a hraní pro Red Cells records společně s Triskellem a Digital Talk. A právě teď se také spojil s Acidance records, kteří na duben příštího roku připravují jeho sólové album!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016