PARTYINFO

 

STUDIO STAR NIGHT ON TOUR

Datum konání:
10.02.2006 - pátek
Místo konání:
Havlíčkův Brod - Metro Club
DJs:
Enrico, Raju, P@co
 
 
Studio Star Night v pátek v Havlíčkově Brodě
tento pátek zavítá pražská houseová noc Studio Star Night, v režii DJs nejoblíbenějšího pražského after clubu, do havlíčko - brodského klubu Metro.
 

Stále víc oblíbená partička nejrozjetějšího pražského after klubu Studio 54 zvedá tento týden kotvy a vyráží nakazit jejich legendární nocí Studio Star Night a housovými odrhovačkami havlíčko-brodskou smetánku do klubu Metro.

Prvních 100 návštěvníků se, jako vždy, může těšit na aktuálně namíchané CD jednoho z protagonistů. Pro všechny ostatní je pochystaná standardně nadstandardní péče.

Mixy, gramce a desky budou ladit Enrico, Raju a showman P@co.

Studio Star Night je jednou z nejnavštěvovanějších pražských housových nocí, která se pravidelně každý měsíc objevuje na programu klubu, který aspiruje na titul Klub roku 2005 v anketě Dance Awards, prostoru jenž udává směr, zkrátka na programu pražské Meccy.

„Studio Star Night On Tour je forma partyes, kterou se presentujeme a ta musí být dokonalá. Místa kde se v rámci „turné“ objevíme jsou velice pečlivě vybírána, tak aby ladila do koncepce celé párty. Také to je jeden z důvodů, který zaručuje návštěvníkům této párty v kterémkoliv místě 100% komfort a potažmo skvělý zážitek spojený z dobrou zábavou“, říká DJ P@co.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016