PARTYINFO

 

DARKFORCE # 4

Datum konání:
18.02.2006 - sobota
Místo konání:
Vlašim - Rambajz
DJs:
Pavel Krejdl (techno.cz), Quark (UAndU techno tribe), Ada (Spacepatrol s.s.)
Info:
http://www.uandu.net
quark@spacepatrol.cz
Popis:
Super silný laser emulator
 
 
Darkforce s Pavlem Krejdlem tuto sobotu ve Vlašimi
tuto sobotu si budete moct zatancovat na techno ve vlašimském klubu Úlet, na party Darkforce s Pavlem Krejdlem.
 

UandU techno tribe nachystala na sobotu 18. 2. opět pro klub Úlet ve Vlašimi další undergroundový techno mejdánek, který má již čtvrté pokračování. Nejedná se o jinou party, než Darkforce # 4!

Serie těchto techno eventů s názvem Darkforces měly v klubu vždy jednu z největších návštěvností a vynikají kvalitními a zkušenými DJs v line upu. K tanci a poslechu bude hrát a zároveň otvírat akcičku DJ Ada z pražského Space Patrol sound systemu. Je to protřelý DJ, hrající zejména na freetekno akcích a ilegálních ravech. Čas od času si však zahraje i klidnější acid techno setík, tak jako právě pro tento večer. Uslyšíte od něj spoustu desek od Woody MC Bridea, Geezera, DDR nebo Crystal Distortion. Zajímavým taháčkem pro tuto akci bude už téměř legendární DJ Pavel Krejdl z bookingové stáje Techna.cz, který se v klubu představí již potřetí a nutno přiznat, že si zde získal již spoustu příznivců díky povedeným a dobře podaným setíkům. Třetím a posledním účinkujícím je pořadatel DJ Quark, který je proslulý svým pumping - harddriving - deep technem. Naservíruje vám slušnou porci UK techna jako jsou věci od Jeffa Amadeuse, tria Liberator DJs, Guy MCaffera, Jamieho Balla nebo Pounding Grooves. V klubu už svou muzikou několikrát "odepsal" protančené nohy nejednoho ravera!

Pro doplnění atmosféry z vizuální stránky bude tentokrát v klubu nainstalován výhradně pro tuto akci velice silný Laser Emulator od Uandu.net tvořící nádherné prostorové tvary!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016