PARTYINFO

 

KONTAKT

Datum konání:
17.02.2006 - pátek
Místo konání:
Břeclav - Block lounge
DJs:
Machine Funck, Dialect, RZK, Elektrabel
 
 
Kontakt s Elektrabelem v břeclavském Blocku
Elektrabel navštíví tento pátek břeclavský klub Block, kde vystopí spolu s Machine Funck, Dialectem a Reznykem.
 

A je to tady. Další propařenej víkend před náma. Tentokrát s moravákama na parketu, tak to to bude asi zas vypadat.. Jóó strejda Elektrabel, to není žádný vořezávátko! Táákže...

Kontakt!

Na pátek nachystal vykutálenou taškařici v Břeclavském klubu Block. K sobě na domovinu si pozval vskutku povedenou sebranku. První dvojka si nanejvýš libuje v technologických složitostech a temných strukturách rubikovy kostky a druhá si ulítává na veselejch mašinkách.

Né, a teď už vážně. V tomto klubu se zajímavým designem zahrají zajímaví djs Dialect & Reznyk z projektu Rubicon, který si klade za cíl představovat poluchačům techno z jeho abstraktní stránky - temné a industriální. Oba jsou rezidenty oblíbeného pražského technovečírku AirCross, o který se společně s klubem Cross starají jako o vlastní, takže o zajímavé hosty není nouze (např. naposledy The 65d Mavericks Live, dejte si to).

Druhou dvoujkou jsou elektroterorists Nailer & Abu aka Machine Funck. Elektrosound je jejich společnou drogou, ale nebrání se ani dalším – breaky, grime, electroclash, experimental a specialitkou jsou společné techno sety ze 4 gramo & 2 mixů, dle chuti a nálady dokořeněné dováděním s mašinkama. Copak to asi bude tentokrát? Plusem může být i to, že jejich aktivita a rozjetost se zvyšuje právě na Moravě!

A nakonec to hlavní! Řekli byste si, že našeho plodného top techno hřebce ze stáje pana Millse už ani není třeba představovat? Souhlas! Ale tentokrát se sakra pletete. El-ďábel si totiž připravil něco extra..kompík se zvukovkou maj v pátek dovolenou, tohle bude úplně jiná seance – Analogová! Cože? Ale ano, Elektrabel zalovil ve svých historických sbírkách a chystá se namíchat zajímavý techno koktejl složený převážně z odvážnější produkce světových techno-podivínů. Namíchá? No vážně, přímo z desek!

Tento různorodý balíček zvuků, nálad, legrace a hlavně zábavy bude k mání za běžné vstupné, které se pohybuje kolem 50,- Kč. Odlétáme ve 21h, ale berem i opozdilce. Další potřebné informace včetně navigace jsou na stránkách klubu.

http://www.block.breclav.cz/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016