PARTYINFO

 

SALVATION

Datum konání:
11.03.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Pier Morrocco (Sydney), Lisa Millett, Brian, Texx
Line-up:
Main stage:
22.00 - 1.00 Brian
01.00 - 4.00 Pier Morrocco (Sydney)
04.00 - 06.00 Texx
all night long Lisa Millet (UK) live vocals

Second stage:
DJ Daddy and guest

 
 
Salvation: poslední informace a line up
Salvation: Pier Morrocco - profil
Představujeme vám autstralského DJe Piera Morroccoa, jednoho z hlavních hostů nadcházející Salvation party v pražské Mecce.
 

Pier Morrocco (Sydney)

Přestože patří Pier Morrocco mezi nejvytíženější a nejoblíbenější DJe jak v rodném Sydney tak v jeho druhém domově, v Londýně, u nás zatím nevystoupil a jeho styl tak měli možnost zatím posoudit jen posluchači Fajn Radia, kterému exkluzivně poskytl svůj set.

Pier, jak jsme zmínili výše, pochází ze slunné Austrálie, když se ale rozhodl prorazit mezi opravdovou světovou DJskou špičku, bylo jasné, že musí do Londýna. Psal se rok 1991 a vše začínalo. Pier měl štěstí, jako barman pracoval v dnes legendárním klubu Heaven a když tam dostal svou první šanci ukázat co v něm je, nezklamal. Během pár let se spolu s partou kamarádů (asi vám něco řeknou jména jako Tall Paul nebo Tony de Vit) už válcovali kluby napříč Londýnem. Když se v roce 1996 rozhodl vrátit domů, měl již pravidelné rezidence nejen v Heaven, ale i v Turnmills a The Edge.

V Austrálii se mu podařilo během krátké doby docílit všeho co místní kluby nabízí a přestože se po pár měsících rozhodl vrátit do Londýna, dodnes se domů několikrát do roka vrací jako velká hvězda.
Dnes má Pier hned několik rezidencí – kromě tradičního Heaven ještě Salvation (v Café de Paris) a Action. Británie je již ale Morroccovi málo – spolu s kolotočem zvaným Salvation vystupuje pravidelně v metropolích celého světa – Jakarty, Tel Aviv, Bali a teď konečně i Praha.

Připomínáme, že Piera doplní jedna z nejlepších britských zpěvaček, Lisa Millet, autorka skladeb jako " Soul Heaven", "I Got This Feeling" ale zejména "Bad Habit". Držitelka mnoha cen, včetně těch nejprestižnějších z Miami a věrná spolupracovnice Paula Oakenfolda , BT či Davea Clarka ale přijede do Prahy představit nejen tyto legendární skladby, ale zejména nové album, ze kterého zazní několik skladeb v Evropské premiéře. Zajistěte si své vstupenky včas – tohle je zásadní akce jara!

Nejlevnější vstupenky na party můžete získat do konce února buď v omezeném počtu v síti Ticketstream, či bez poplatku na mailu stepan@lookbetternaked.cz , tel.: 736684490 a kavárnách TWIN CAFÉ NOVÝ SMÍCHOV SHOPING MALL,  KU CAFÉ – Rytířská, Café Emporio – Jindřišská.
 
OFFICIAL WARM-UP PARTY AT KU Café, Rytířská
OFFICIAL AFTER PARTY AT LE CLAN, BALBÍNOVA 23

 
Salvation s Lisou Millet: soutěž o vstupy Salvation: potvrzena zpěvačka Lisa Millet Salvation s Pier Morrocoem bude v březnu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016