PARTYINFO

 

SALVATION

Datum konání:
11.03.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Pier Morrocco (Sydney), Lisa Millett, Brian, Texx
Line-up:
Main stage:
22.00 - 1.00 Brian
01.00 - 4.00 Pier Morrocco (Sydney)
04.00 - 06.00 Texx
all night long Lisa Millet (UK) live vocals

Second stage:
DJ Daddy and guest

 
 
Salvation: poslední informace a line up
V sobotu bude pražská Mecca patřit Salvation party, kterou svým vystoupením ozdobí australský DJ Pier Morroco a britská zpěvačka Lisa Millet. Pořadatelé slibují posílení soundsystému i světelného parku a originální dekorace z Londýna. Předkládáme vám posledních pár praktických informací včetně časového line-upu.
 

Jak už asi víte, bude tato sobota patřit britské party Salvation, která již podruhé dorazí do Meccy. Hosty budou australský DJ Pier Morroco a legendární britská zpěvačka Lisa Millet, které doplní domácí DJové Brian a Texx. Zvuk klubu bude kvůli tomuto exkluzivnímu vystoupení výrazně posílen, stejně jako světelný park. Přímo z Londýna dorazí i originální Salvation dekorace a speciální projekce. Teď přinášíme poslední praktické informace.

Party začíná ve 22.00, pokud se ale chcete naladit na naši vlnu již před tím, připojte se již od 20.00 na oficiální warm up party v baru KU Café. Zde zahraje český rezident party DJ Texx a na lehkou večeři a drink se zastaví i hlavní zahraniční hvězdy Salvation.

Jak je na party LBN Productions zvykem, pro pohodlí hostu bude vstup do Meccy rozdělen na dvě části, normální a VIP. Pokud se chcete vyhnout frontě před klubem, která může být v tomto počasí opravdu nepříjemná, rezervujte si své vstupenky již dnes na mailu stepan@lookbetternaked.cz nebo telefonu 736684490. Případně si zajistěte VIP vstupenky, které vás budou opravňovat i ke vstupu do VIP sekcí, kde bude připraveno občerstvení. Aby skvělá nálada panovala již od začátku, nepřehlédněte Red Bull bar s "křídly" za speciální cenu.

 
Salvation: Pier Morrocco - profil Salvation s Lisou Millet: soutěž o vstupy Salvation: potvrzena zpěvačka Lisa Millet Salvation s Pier Morrocoem bude v březnu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016