PARTYINFO

 

SALVATION

Datum konání:
11.03.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Pier Morrocco (Sydney), Lisa Millett, Brian, Texx
Line-up:
Main stage:
22.00 - 1.00 Brian
01.00 - 4.00 Pier Morrocco (Sydney)
04.00 - 06.00 Texx
all night long Lisa Millet (UK) live vocals

Second stage:
DJ Daddy and guest

 
 
Salvation: poslední informace a line up Salvation: Pier Morrocco - profil Salvation s Lisou Millet: soutěž o vstupy
Salvation: potvrzena zpěvačka Lisa Millet
Pražský klub Mecca bude hostit druhou březnovou sobotu další z řady Salvation parties. Hlavním trumfem organizátorů je australský DJ Pier Morrocco společně s anglickou Lisou Millett, kterou známe především díky časté spolupráci s Paulem Oakenfoldem. Vedle zahraničních hostů vystoupí i domácí DJové Texx a Brian.
 

Salvation přijede v nejsilnější sestavě - potvrzena legendární zpěvačka Lisa Millett (UK)

Již více než pět let je Salvation uznávaná po celém světě jako záruka nejen špičkové hudební produkce, ale i velkolepých dekorací a performance. Proto jsme rádi, že můžeme konečně oznámit, že druhá česká Salvation se těm zahraničním nejen vyrovná, ale bude vůbec jednou z nejnabitějších akcí, které se kdy uskutečnily.

Oproti první Salvation bude tentokrát v Mecce mimořádně posílen mimo jiné zvuk. Proč? Hostem party s podtitulem Disco Edition totiž bude kromě nejlepšího australského DJe Piera Morrocca i legendární britská vokalistka Lisa Millet. Nemůžete si vzpomenout? Ano, je to autorka nesmrtelných hitů jako "Soul Heaven", "I Got This Feeling" ale zejména "Bad Habit". Už si vzpomínáte? "Bad, bad habit baby, maybe its you, maybe its you..." Držitelka mnoha cen, včetně těch nejprestižnějších z Miami a věrná spolupracovnice Paula Oakenfolda, BT či Davea Clarka ale přijede do Prahy představit nejen tyto legendární skladby, ale zejména nové album, ze kterého zazní několik skladeb v evropské premiéře. Zajistěte si své vstupenky včas – tohle je zásadní akce jara!

Nejlevnější vstupenky na party můžete získat do konce února buď v omezeném počtu v síti Ticketstream, či bez poplatku na mailu stepan@lookbetternaked.cz a kavárnách TWIN CAFÉ NOVÝ SMÍCHOV SHOPING MALL,  KU CAFÉ – Rytířská, Café Emporio – Jindřišská.
 
OFFICIAL WARM-UP PARTY AT KU Café, Rytířská
OFFICIAL AFTER PARTY AT LE CLAN, BALBÍNOVA 23

 
Salvation s Pier Morrocoem bude v březnu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016