PARTYINFO

 

MENTAL DISTORTION 3

Datum konání:
11.03.2006 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Underground Mix
DJs:
BlueCat, Tomahawk, JackR, Malda, Drex, Mind, Lookshot, Zip, Samuell Benx
Info:
http://www.pigsproduction.net
lookshot@seznam.cz
Popis:
start 21:00
Line-up:
20:00 - 21:30 SAMMUELL BENX
21:30 - 23:00 MIND VS. DREX
23:00 - 23:30 LOOKSHOT
23:30 - 01:00 BLUECAT VS. TOMAHAWK
01:00 - 01:30 LOOKSHOT
01:30 - 03:00 MALDA VS. JACK R
03:00 - 04:00 ZIP
04:00 - ??:?? ZIP VS. LOOKSHOT
 
 
Mental Distortion 3 v Plzni
V sobotu 11.3.2006 se v klubu Underground na Americké třídě 18 v Plzni odehraje již třetí díl akcičky s názvem Mental Distortion, tentokrát s podtitulem Lookshots  22nd Birthday. Jak tedy již název napovídá, bude se jednat o narozeninovou oslavku DJe Lookshota.
 

RYTÍŘSKÉ KLÁNÍ V KRÁLOVSTVÍ MENTAL DISTORTION
na oslavu 22. narozenin krále Lookshota

Jak proroctví pravilo, v před-předvečer dvaadvacátých narozenin krále a zakladatele říše MENTAL DISTORTION klání rytířské uspořádáno býti má, na kterémžto sedm vznešených rytířů, jedna statečná bojovnice a jeden bojovník saracénský se utká. Řečeno jest, že král sám jedním z těchto rytířů býti má a své umění též předvésti musí. Proto na vědomost se dává, že ku klání rytířskému přizváni byli tito vznešení:

bojovnice BLUECAT, královna říše Noisy Pioneers, kterážto mimo své vznešenosti a krásy také svými dovednostmi s kopím a oštěpy vyniká a svými přesnými hody za zvuku bubnů nejeden terč zasáhnout umí.

těžkooděněc TOMAHAWK, rytíř téže říše, který svým odolným brněním a pádnou ranou sekery svou královnu před zákeřnými nájezdy vrahů, lapků, násilníků a loupeživých rytířů ochrání.

rytíři JACKR a MALDA, rovní vládci království Techanalitic, kteří po celém království svou souhrou známi jsou a svými meči a švihy svižnými vždy v souladu nemálo protivníků přemohou.

jezdec DREX, paladin říše Techanalitic, kterýžto svým bravurním zvládnutím oře svého nejednoho pozorovatele uchvátí a kterýžto svým dřevcem již nejedno klání do úspěšného konce dovedl.

jezdec MIND, jež ze země Sphere, kde každý svým pánem jest pochází. Svým uměním s kopím a dřevcem proslaven jest a svou rychlou jízdou na oři a přesným tehnickým zvládnutím zápasu mezi jinými vyniká.

kušíř ZIP, jež svým pánem jest a ze zaniklého království 4WD Promotion pochází, nyní žoldnéřem a věrným přítelem krále se stal. Svými šipkami prorazí nejedno brnění a svou přesnou muškou již nejeden útok zlomil.

LOOKSHOT, jež králem říše MENTAL DISTORTION a leníkem císařství Pigs Production jest, je lučištníkem vpravdě výtečným. V tětivě cit má, několik stylů střelby ovládá, a tak jedním šípem i tři terče najednou zasáhnout dokáže.

saracénský válečník Abů SAMMUELL BENX, věrný Saladinův poddaný, některými též Fába přezdívaný. Elitní válečník Saladinův, svou zručností se šavlí saracénskou po mnoha říších proslulý, a také tím, že nemálo tvrdých ran už nepříteli zbraní svou zasadil.

Proto neváhejte, a přijďte se podívat na klání rytířů a bojovníků z nejvznešenějších, do arény královské jménem Club Underground dne jedenáctého měsíce března roku letošního. Daň vstupní na 50 grošů stanovena byla a datum a začátek klání na hodinu dvacátou jedenáctého dne měsíce března.¨

Nyní ať pán či kmán, každý jest zván na podívanou převelikou, kde rychlost nejrychlejších koní, přesnost nejlepších střelců a odolnost nejsilnějších těžkooděnců k vidění bude a ke všemu hudba k pobavení a pro tělo i máz medoviny k mání jest!

Za království Mental Distortion

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016