PARTYINFO

 

DNB WAVE

Datum konání:
25.02.2006 - sobota
Místo konání:
Brno - Mersey
DJs:
Koogi (shadowbox/techno.cz), Holder, Elwira, Helmut, Pooky
Info:
http://www.dnbwave.net...
katka-mersey@volny.cz
Line-up:
21.00 - 22.30 Pooky (brno)
22.30 - 24.00 Holder (brno)
00.00 - 01.30 Koogi (shadowbox)
01.30 - 03.00 Elwira (j_unit)
03.00 - 04.30 Helmut (j_unit)
 
 
D'n'B Wave: nová drumandbassová noc v Brně
V Brně se brzy rozjede nová drum'n'bassová klubovka. Dostala název D'n'B Wave a bude probíhat ve známém klubu Mersey. První dva díly budou podle organizátorů zaměřeny na melodický liquid funk a proto si na příští sobotu pozvali pražského DJe Koogiho a v dubnu přivítají DJku Lulu Rulez z Pardubic.
 

Akce s názvem d’n’b wave je novou klubovou nocí v brněnském klubu Mersey, která, jak je již z názvu patrné, bude zaměřením drum´n´bass-ová. A to ve všech podobách a dalších spřízněných "zlámaných" stylů. Pro první noc jsme sáhli spíše k odlehčenější větvi d’n’b. Proto bude ke slyšení drumík melodičtější a pohodovější. Naším cílem je navodit přátelskou atmosféru, na jejichž vlnách všichni společně proplujeme až do ranních hodin…

A na co se můžeme těšit? Jako hlavní host vystoupí všem velmi dobře známý DJ Koogi (Praha, www.shadowbox.cz). Koogi se dle jeho vlastních slov už hodně těší, jak bude moci zahrát melodičtější set a spolu s tím i představit hodně dosud nevydaných věcí!!

Jako další vystoupí DJ Holder (Brno), člen rozpadlého Kalinga Sound systemu, hraje od roku 2003 převážně neurofunk a Jump up V současné době jej máte možnost slyšet na pravidelných pondělních d’n’b nocí v brněnském klubu Perpetuum.

Dalšími DJs jsou členové brněnské Jungle unit crew. A to nikdo jiný než DJs Helmut a Elwira. Ti by se měli postarat o poslední část celé akce a dovést ji ke zdárnému konci.

Poslední jmenovaný, avšak ten co celý večer uvede je DJ Pooky. Ten nás jako první přivede do nálady, a aby se akce pěkně pozvolna rozjela, jeho set bude breakbeatový.

http://www.dnbwave.net/

Těšíme se! …TressOnDress

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016