PARTYINFO

 

HIP HOP ESCAPE SESSION

Datum konání:
14.04.2006 - pátek
Místo konání:
Hradec Králové - Aldis Kongresové centrum
DJs:
Wich, Orion, Glazy, Extatica
Live:
Orion, Indy & Wich, Infraport
Popis:
vstup 159/199 czk
Line-up:
19:00 GLAZY & EXTATICA
21:00 INFRAPORT
21:45 B-Boys Uprockers Crew
22:00 ORION
23:00 soutěž v rapu o zimní oblečení
23:30 INDY & WICH + LA4
00:30 WICH & ORION / speciál party set
02:30 šlus
 
 
Hip-Hop Escape Session: poslední informace
Již dnes 14. dubna v královehradeckém kongresovém centru Aldis proběhne první díl nové vlny hip-hopových akcí Hip-Hop Escape Session. V článku najdete poslední informace k dnešní akci.
 

Do východních Čech dorazí česká smetánka v čele s hip-hopovou legendou: DJem ORIONEM (Peneři Strýčka Homeboye), jehož jediné vystoupení ve východních Čechách podpoří novou desku Teritorium II. Taťku Oriho doplní INDY & WICH za asistence LA4(ra).

Českou elitu podpoří výherci druhého ročníku Utkej se v rapu, kapela INFRAPORT a mládenci z Krkonoš: DJ´s Glazy a Extatica, jejichž kořeněná směs hip-hopu, reggae, dancehall, funku a breakbeatu vás dokonale rozehřeje na večerní jízdu.

Vystoupí B-Boys Uprockers Crew z Trutnova, čeká vás soutěž v rapu o poukazy na oblečení za 5.000,- , které věnoval ESCAPE boardshop a pivko za NESKUTEČNÝCH 15,- kaček.

Adresa, vstupenky, další opatření:

Objekt KC Aldisu (Eliščino nábřeží 375, HK – u budovy T-Mobile) se otevírá úderem 19.00 hod a samotná akce začíná ve 20.00 hod. Adresa a další užitečné informace na www.aldis.cz

Do KC Aldis je zákaz vnášení drog, zbraní a vlastního pití. Celý objekt je monitorován a po celou dobu akce zde platí přísný zákaz tagování! Případné problémy řeší policie ČR.

Vstupenky můžete kupovat: ještě celý pátek za sympatických 159,- Kč v prodejně ESCAPE boardshop (Pardubice – Jindřišská 828, Hradec Králové – Švehlova 523). Na místě vás vstupenka přijde za 199,- Kč. Jelikož je ALDIS kapacitně omezen, doporučujeme předprodej nepodceňovat!

Více informací najdete na http://hiphop.hk.cz/

 
Informace k první díl Hip-Hop Escape Session Indy & Wich s Orionem vystoupí v Hradci Králové

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016