PARTYINFO

 

HIP HOP ESCAPE SESSION

Datum konání:
14.04.2006 - pátek
Místo konání:
Hradec Králové - Aldis Kongresové centrum
DJs:
Wich, Orion, Glazy, Extatica
Live:
Orion, Indy & Wich, Infraport
Popis:
vstup 159/199 czk
Line-up:
19:00 GLAZY & EXTATICA
21:00 INFRAPORT
21:45 B-Boys Uprockers Crew
22:00 ORION
23:00 soutěž v rapu o zimní oblečení
23:30 INDY & WICH + LA4
00:30 WICH & ORION / speciál party set
02:30 šlus
 
 
Hip-Hop Escape Session: poslední informace
Informace k první díl Hip-Hop Escape Session
Už za 14 dní v Hradci Králové proběhne první díl Hip-Hop Escape Session. Vystoupí Orion, Indy a Wich, Infraport, Glazy, Extatica, B-Boys. V tiskové zprávě najdete důležité informace.
 

V pátek 14.dubna, tedy za 14 dní, se v Hradci Králové uskuteční první díl nové vlny hip-hopových akcí HIP-HOP ESCAPE SESSION.

Do kongresového centra Aldis dorazí česká smetánka v čele s hip-hopovou legendou DJem ORIONEM (Peneři Strýčka Homeboye), jehož jediné vystoupení ve východních Čechách podpoří novou desku Teritorium II.

Oriona doplní první liga českého HH INDY & WICH, za asistence LA4(ra). Nová deska Indiho & Wiche se už rýsuje a vy budete jedni z prvních, kteří nové kousky uslyší.

Jako bonbonek si dáte jedinečný pink-ponk Oriona a Wiche ve speciálním party setu!

Českou elitu podpoří výherci druhého ročníku Utkej se v rapu, kapela INFRAPORT, která po Plutovi získala toto prestiží ocenění a vůbec poprvé se s tímto titulem ukáže před publikem.

Dále vás rozhoupou mládenci z Krkonoš: DJ´s Glazy a Extatica, jejich kořeněná směs hip-hopu, reggae, dancehall, funku a breakbeatu vás dokonale rozehřeje!

Vystoupí B-Boys Soul Drafterz Collective z Trutnova, čeká vás soutěž v rapu o zimní oblečení, kterou věnoval ESCAPE boardshop, pivko za NESKUTEČNÝCH 15,- kaček a pohodovej mejdánek s tím nejlepším, co česká hip-hopová scéna nabízí!

Vstupenky si můžete pořídit za sympatických 159,- Kč v předprodeji v prodejně ESCAPE boardshop  (Pardubice – Jindřišská 828, Hradec Králové – Švehlova 523).

Na místě vás vstupenka přijde za 199,- Kč. Jelikož je ALDIS kapacitně omezen, doporučujeme předprodej nepodceňovat!

Více informací najdete na http://hiphop.hk.cz/

 
Indy & Wich s Orionem vystoupí v Hradci Králové

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016