PARTYINFO

 

BEATCASE NIGHT 2

Datum konání:
23.02.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Le Mirage
DJs:
Awekid (UK), Tuco (UK), Ghonzales
Popis:
start 20:30, vstup zdarma
 
 
DJ Awekid hostem Beatcase Night 2
Ve čtvrtek se v pražském klubu Le Mirage představí britský DJ Awekid.
 

Občasné sdružení Beatcase se po několikaměsíční odmlce hlásí s druhým pokračováním eklektické noci Beatcase Night. Po britském šampiónovi DJ Muzzel tentokrát zahraje v pražském klubu Le Mirage jeho ostrovní kolega DJ Awekid z vydavatelství Ejectorseat.

Awekidova vášeň k bicím jej přivádí v druhé půlce 90. let k hip hopové produkci. Mezníkem se pravděpodobně stává rok 97, kdy vychází album DJ Shadow „Endtroducing“, ve kterém Awekid nachází syrovou sílu samplovaných bicích a zároveň emoce a hloubku, o které se snažil ve svých pionýrských rockových projektech. Jeho velkým společníkem se stal i jeho tehdejší spolužák DJ Muzzel, u kterého obdivoval jeho čistý přístup k turntablismu.

První seriózní release „Deadtime Stories“ přichází v roce 2001 a představuje temnější stránku hip hopu. V roce 2002 se Awekid připojuje k Fauna Crew a společně vydávají debutový singl „Extra, Extra“ na labelu Ejectorseat. V současné době Awekid dále produkuje a vydává a pravidelně vystupuje se svým parťákem Mikey T z Fauna Crew, v této kombinaci je budete mít možnost spatřit 24.2. v klubu Roxy.

Čtvrteční akci v Le Mirage podpoří Beatcase DJs, Tuco z formace The
Regime a Ghonzales. Vstup na akci je zdarma.

www.ejectorseatrecords.co.uk
info@ejectorseatrecords.co.uk

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016