PARTYINFO

 

VIBRATIONS

Datum konání:
14.04.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
DJs:
Eric Prydz (SWE), Andy Cato (UK), Tom Middleton (UK), High Contrast (UK), Scratch Perverts (UK), Dynamite Mc (UK), Rainer Trueby (DE), Butti 49 (NOR), DJ Vec (SK), Koogi feat. Mc Lin Dee, Cubik vs. Tvyks, Stanzim, Voita, Diome, Kaplick, Rai, Meehay
Live:
Bauchklang (AT), Southeast live! (CZ)
Info:
http://www.vibrations.cz
Popis:
vstup 2 SMS nebo 177/377 czk
Line-up:
Vibrations Stage

19:00 Gate Open
20:00 Dj Rai (CZ)
21:00 Vibrations of Rain
21:10 Southeast live! (CZ)
22:10 Vibrations of City
22:20 Tom Middleton (UK)
23:50 Vibrations of Game
00:00 Eric Prydz (SWE)
02:00 Vibrations of Sky
02:10 Andy Cato + MC + perkusionist (UK)
04:10 Cubik vs. Tvyks (CZ)
06:00 End of Event

Euforie Stage

20:00 Meehay (CZ)
21:50 DJ Vec live! (SK)
23:10 Koogi feat. MC Lin Dee (CZ)
00:40 High Contrast (UK)
02:10 Scratch Perverts&Dynamite MC (UK)
03:40 Voita vs. Kaplick (CZ)
05:20 End of Event

ČiliChilli Stage

20:00 Tall (CZ)
22:00 Stanzim (CZ)
00:00 Rainer Trueby (DE)
02:00 Butti 49 Dj (NOR)
04:00 Diome (CZ)
05:40 End of Event
 
 
Vibrations: místo Bauchklang vystoupí DJ Vec Vibrations Praha: poslední informace
Na Vibrations za 2 SMSky jen do středy
Festival Vibrations se po velkém úspěchu v Brně přesouvá příští pátek do Prahy a vy můžete být u toho skoro zadarmo. Za pouhé dvě SMSky můžete slyšet Andyho Cata, Erica Prydze, High Contrasta, Toma Middletona nebo Scratch Perverts, důležité však je poslat obě textovky do středy 12. dubna, kdy se registrace uzavírá.
 

Pojďte na Vibrations za 2 SMS!

Vibrations v Brně je sice za námi, ale ještě vždy máte šanci "si zavibrovat" 14. dubna v Průmyslovém paláci v Praze! Znovu máte šanci dostat se na jednu z největších indoor akcí letošního roku se můžete dostat za pouhé 2 SMS.

Neváhejte proto, vaše registrace přijímáme pouze do vyčerpání kapacity nebo do středy 12. dubna 2006. Pozvání Vodafone přijali DJs hvězdného formátu: Andy Cato, Eric Prydz, High Contrast, Tom Middleton, Bauchklang, Rainer Trueby, Koogi, Kaplick, Rai, Tall a řada dalších.

České DJské hvězdy o Vibrations

Špičkoví domácí DJs Orbith, Josef Sedloň a Béla En skvěle v Brně podpořili zahraniční hvězdy Kosheen DJs, Above & Beyond a Darrena Emersona. Jak se jim na Vibrations líbilo a jak se těší na do Prahy se dozvíte z naší ankety.

Jak se ti líbilo v Brně na Vibrations?

Orbith: Těžko se dá této párty něco vytknout, produkce zvládnutá do posledního detailu, světla, zvuk taktéž, opravdu jsem byl maximálně spokojený. Dlouho jsem nehrál na party tohoto typu a vše bylo tak, jak má být. Já osobně jsem odcházel s velmi příjemným pocitem.

Béla En: Byl jsem mile překvapen kvalitou organizace.

Josef Sedloň: Vynikající atmosféra, překvapivě vřelé publikum. Profesionálně odvedená akce. Myslím, že Brno dlouho nezažilo mega akci v podstatě s ne-techno line upem. Skvěle jsem si i zahrál. Prostě vydařená akce

Kdo z Djs tě nejvíc zaujal a proč? 

Béla En: Bohužel jsem musel brzy po svém setu odjet do Prahy, takže jsem slyšel jen Orbitha.

Orbith: V Brně jsem se bohužel nemohl zdržet déle, takže jsem nikoho z vystupujících, co hráli po mě neslyšel.

Josef Sedloň: Asi Darren Emerson, jeho set byl dobře vystavený a různorodý, tak jak to mám rád. A Underworld samozřejmě můžu vždycky. Bohužel Dave Angel měl žaludeční problémy, a tak jeho set nebyl to co Dave umí. Above&Beyond mě moc nezaujali, příliš moc komerční hudba. Kosheen DJs jsem bohužel nestihl.

Co říkáš programu, který je připraveny na pražské Vibrations?

Josef Sedloň: Myslím, ze line up do Prahy je povedený, myslím, že Tom Middleton je kvalita a vždy umí překvapit něčím novým, jako třeba na posledním mixu pro Fabric. Eric Prydz je producentsky velký talent, který má vsak i tu svou slabší komerční stránku, ale umí udělat i skvělé undergroundové tracky. Věřím, že Scratch Perverts určitě mile překvapí.

Orbith: Když jsem hrál v Brně, tak jsem si v duchu říkal, že se má Praha na co těšit, myslím, že to bude bomba, už jen to, že tu bude mít celorepublikovou premiéru můj oblíbenec Eric Prydz, který v poslední době valí svoji produkci neskutečné rychlým tempem a vůbec neztrácí na kvalitě. Takže myslím, že to bude hodně povedená party, jako v Brně!

Béla En: Bylo by to velmi slibné i bez těch největších hvězd a jsem si jist, že Next Level a Barometr kromě toho všeho vymyslí další věci, kvůli kterým stojí na pražské Vibrations dorazit.

 
Začala další soutěž k Vibrations festivalu Vibrations zahajuje příjem SMS registrací a prodej vstupenek Vibrations: soutěž pro hudební producenty Vibrations: dva festivaly od Vodafone

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Vibrations Praha: závěrečná zpráva Anketa: jak se vám líbilo na Vibrations? Romanův report z Vibrations Report z Vibrations od Myclicka
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016