PARTYINFO

 

LUCCA FRISCO TOUR 2006

Datum konání:
29.04.2006 - sobota
Místo konání:
Liberec - Babylon
DJs:
Lucca (Acapulco/CZ), Orbith (bassline-djorbith.com/CZ), Jay C aka Jason Harries (UK), Lee G (UK), Bon Finix (bonfinix.com), Toni Riot + efector Kaos Pad2 (audioaddiction/DE), Spyro vs. Subgate (dynamicline/CZ), Nightingale (radioFajn/CZ), Marty K (Liquid/CZ)
Info:
http://www.lft.kvalitne.cz
liquidliberec@atlas.cz
Popis:
start: 21:00, vstup 150/200 czk
Line-up:
20:00 – 21:00 Marty K
21:00 – 22:30 Subgate vs Spyro
22:30 – 23:15 Toni Riot(DE) - live
23:15 – 24:00 Bon Finix(Cyprus)
00:00 – 02:00 Lucca
02:00 – 03:30 Orbith
03:30 – 04:30 Mr.Nightingale
04:30 – 05:30 Jay-C(USA)
 
 
Lucca Frisco Tour v Liberci: důležité informace
Lucca Frisco Tour: rozhovor s Toni Riotem
Krátká zpověď účinkujícího DJe na akci Lucca Frisco Tour, Toniho Riota z Německa.
 

Toni Riot na Lucca Frisco Tour v Liberci 29.4.2006:

Ahoj Sebastiene - mohl by jsi se lidem v ČR představit? Víme že se pohybujeshodně po svetě odkud tedy vlastně přesně jsi?

Ahoj, jmenuji se Sebastien, narodil jsem se ve Francii, ale potom se moje rodina přestěhovala do německa, kde jsem vyrůstal a nakonec jaka si cesta osudů odvedla čech. Tady už jsem se zakotvil jelikož jsou tady fajn lidi a výborné publikum!

Co se změnilo za poslední tři roky od té doby co hraješ po partyes tady v ČR na tvém stylu hraní?

Začínal jsem se stylem, kterému se říká Schranz (což není hard techno) okolo 140 a výše, lidem tady se to hodně líbilo, ale teď je tady v CZ hodně hard techno a já jsem se rozhodl poněkud zpomalit a dělat svoují hudbu více zajímavou a propracovanou na nižší rychlosti, ale i na tento styl techna se dá skvěle zapařit.

Máš nějáké oblíbené CZ djs nebo djky s kterými jsi hrál?

No tady v čechách myslím, že je to Orbith, líbí se mi jak dostává lidi a je to příjemný chlapík, na poslední akci kde jsem ho videl hrat, hrál techno set a to bylo moc pěkné, no a z mezinárodních djs se mi líbí Gayle San, hraje podle mě úplně skvěle!

Proč vlastně hraješ a jaký máš cíl? Chceš vydat desku?

Můj velice dobrý kamarád Emilio Ferreira, myslím že ho pár cluberů zná i z česka, s ním jsme udělali nějakou produkci jen tak pro zábavu, není to příliš moje hobby a navíc na to nemám čas, dokonce těžko hledám čas i na domácí trénink. Většinou odněkud prostě přijedu a hned se odeberu hrát do klubu. Cíl můj je, že by jsem chtěl aby se lidi na mou muziku nejen bavili!

Co teď převážně hraješ? Jaký styl? Slyšel jsem že hraješ také na živo? Co k tomu používáš za techniku?

Proc hraju??rád hraju a líbí se mi když se lidi baví  - tohle je nejvic pro me!! V současnosti toho je hodně, Herz, něco od Liebinga, hlavně remixy a také new producenti jako Olivier Giacamoto, Alex Marqx nebo Virgil Enziger.
Živě nehraju, protože neprodukuju dost zajímavou muziku, ale zajímá mě Ableton, zdá se, že je to velká věc. Používá ho Jerky M z mé Soundstrike crew a je to prostě skvělé, já mám kaospad2, airFX a soundbite sampler.

Co jsi si připravil na akci Lucca Frisco Tour na které hraješ 29.4.2006 v Liberci?

Není moc času na přípravu, ale určitě budu hrát tribal a funky, aby se lidi pořádně hýbali. Tak prijdte vsichni!!!

Díky za rozhovor Jorge

 
Lucca on Frisco tour Liberec

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016