PARTYINFO

 

LUCCA FRISCO TOUR 2006

Datum konání:
29.04.2006 - sobota
Místo konání:
Liberec - Babylon
DJs:
Lucca (Acapulco/CZ), Orbith (bassline-djorbith.com/CZ), Jay C aka Jason Harries (UK), Lee G (UK), Bon Finix (bonfinix.com), Toni Riot + efector Kaos Pad2 (audioaddiction/DE), Spyro vs. Subgate (dynamicline/CZ), Nightingale (radioFajn/CZ), Marty K (Liquid/CZ)
Info:
http://www.lft.kvalitne.cz
liquidliberec@atlas.cz
Popis:
start: 21:00, vstup 150/200 czk
Line-up:
20:00 – 21:00 Marty K
21:00 – 22:30 Subgate vs Spyro
22:30 – 23:15 Toni Riot(DE) - live
23:15 – 24:00 Bon Finix(Cyprus)
00:00 – 02:00 Lucca
02:00 – 03:30 Orbith
03:30 – 04:30 Mr.Nightingale
04:30 – 05:30 Jay-C(USA)
 
 
Lucca Frisco Tour v Liberci: důležité informace Lucca Frisco Tour: rozhovor s Toni Riotem
Lucca on Frisco tour Liberec
První informace k liberecké dubnové akci Lucca on Frisco tour 2006. Mimo Luccy zde zahrají ještě Orbith, Jay-C, Bon Finix a další.
 

Pár let uplynulo a je čas aby jsme pro Vás připravili další velkou akci! Připravovali jsem ji celé čtyři měsíce. Celá akce se nepřipravovala od A do Z, ale od Z do A. Celkově se Vám pokusíme nabídnout show, na kterou se jen tak nezapomíná. Chceme navázat na  naše ojedinělé akce, na které určitě vzpomenete : začátky byly velice úspěšné, odehráli se již v roce 1996 v ojedinělém prostoru kostela Bartholomeus v Teplicích, návštěvnost  při třídenní akci 2500 návštěvníků.

Další akce jsme pro Vás připravovali v klubu Farao (SEMTEX H.P. 1997, UK House n. 1998) návštěvnost se pohybovala vždy kolem tisíce lidí. Jako bonbónek, co se nám podařilo ve stylu house, bylo v klubu Babylon akce MAY…DAN 1999 na které hrál legendární  dj Bidlo společně s Chrisem Sadlerem a Leo Lycrou. Tato akce se vyšplhala nejen návštěvností, ale také nevšední atmosférou do popředí konaných akcí nejen na severu Čech! Předposlední oslava, která byla ve spolupráci s Pražskou školou djingu Livc nyní TWM, nesla název DIAGRAM. Konala se v prostorách Libereckého PKO, zaměřena byla hlavně na styl DnB.

Vystoupili na ni Katcha + MC Nucleator, Kovak,Jane  a Anglický dj Dial8 (flame kru) a další. V přeplněném sálu návštěvníků z celé republiky se opět vytvořila skvělá atmosféra a tudíž také diky nim výborná akce opět na půdě Libereckého kraje. Poslední větší akci byla akce WORLD v Libereckých Novorenesančních lázních.

Toto byl jen výběr těch nejzajímavějších akcí. Nyní jsme se rozhodli pojat party dle trendů klubové scény a nároků návštěvníků. Nechtěli jsme zasazovat konaní akce do prostoru k tomu účelu zcela nevhodnému, má spojit to dobré a osvědčené z minulosti s novými nápady. V tomto oboru se vyskytuje mnoho lidí, kteří nemají pro pořádání cit a dělají tuto činnost pouze za účelem dosažení zisku. Na rozdíl od těchto osob se snažíme přinášet nové myšlenky a obohatit každého z našich návštěvníků nejen vstupenkou.

LUCA FRISCO TOUR bude mít indoorovou podobu. Ke konci měsíce, v sobotu 29.4., nabídne prostor  CENTRA BABYLON akci, na které se představí několik předních CZ djs i kvalitních světových djs současné taneční scény. Největším magnetem bude djka LUCCA (Acapulco / CZ). Vedle ní se můžete těšit na  hvězdu elektra, techhouse a trance ORBITHa (bassline / CZ), Německéhoého techno dj Toni Riot – live a především dj Jay-C (nevada / USA).  Českou scénu budou ještě zastupovat Bon Finix (bonfinix.com), Spyro (dynamic line), Subgate (dynamic line), Mr.Nightingale (radio Fajn / CZ)  + live percuse M.Strnad (LURU / CZ), Marty K (liquid).


Na akci bude vystoupení break dance od stříbrného mistra ČR Petra Neumana. Speciální módní přehlídka od NEW YORKER a stilistky Petry Korfové (O-mode / CZ). Vj show a GO-GO od agentury MARSEY / CZ. Po celou dobu se budete mít také možnost nechat ostříhat od kadeřnického salonu Moniky Jankovičové.  Těšte se také na tři bary + speciální FRISCO bar VIP prostor. Dekorace v celém prostoru konání akce… Nemůžeme Vám přeci prozradit vše, jen to, že kdo nepřijde na další z větších mejdanů severních čech, tak zřejmě asi nebude věřit vyprávění od těch, co tam byli!

Oficiální after party v klubu LIQUID!

Lucca (Acapulco / CZ), Orbith (djorbith.com / CZ), Jay-C (Nevada / USA), Bon Finix (bonfinix.com), Toni Riot – live (audioaddiction / DE), Spyro vs. Subgate (dynamicline / CZ), Mr. Nightingale (radioFajn / CZ), Marty K (Liquid / CZ)
 
FASHION SHOW - NEW YORKER (stylistka Petra Korfová - O-mode / CZ) : : HAIR SHOW - Monika Jankovičová : : BREAK DANCE - Petr Neuman (stříbrný mistr ČR) + friends : : BARMAN SHOW - Marselus (LBC / CZ) : : GO-GO Dancers (LOFT / CZ) : : VJ show (MARSEY / CZ) : : 2x Video projekce : : Special decoration 

Vstup ZDARMA, oficiální stránky zde.
 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016