PARTYINFO

 

GENETIX

Datum konání:
10.03.2006 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Takaaki Itoh (Japan), Loktibrada (SK), Deeper, Poppy, Hyde (Fabric)
 
 
Další Genetix ve Fabricu s Takaaki Itohem
Na další technoklubovce Genetix vám zahrají např. Takaaki Itoh, Loktibrada, Hyde, Deeper, Poppy a další.
 

Další díl úspěšné technoklubovky Genetix se uskuteční v pátek 10.3. Opět se ponese v duchu industriálního techna. Hlavní hosté budou tentokráte dva a oba jsou vynikajícím dji i producenti, jenž ovlivnili nemálo lidí pohybujících se na světové scéně.

Prvním z nich je japonský masér Takaaki Itoh, jenž je v ČR z dřívějších let poměrně známý a netřeba ho jistě podrobněji představovat. Takaaki Itoh vystupoval na všech kontinentech a vydává desky na nejznámější labelech /Tsunami, Sheep, Continual/ .
Další informace níže.

Doposud vydal na čtyři desítky vinylů!!! a na remixech spolupracoval s lidmí jako Christian Wunch, Oscar Mullero, Patrik Skoog , Max Duley a dalšími. Druhým v současné době neméně úspěšných producentem je Loktibrada, dříve Dalo, jenž společně s Tokym a Tiborem spoluzakládal bratislavský Uklub a jenž má na svědomí projekt Olga + Josef, Antidundruff a Palicavonzvreca.

Loktibrada taktéž spolupracuje na remixech s vyjímečnými světovými osobnostmi jmen Regis, Hardcell, Oscar Mullero, Mark Broom, Function a dalšími. Co se týká djingu, Loktibrada vyniká skvělou a neopakovatelnou technikou mixu, kdy podá například velmi známé desky naprosto originálním způsobem.

Na Genetixu samozřejmě nebude chybět resident večera Hyde a šanci dostane i mladá krev v podání Poppyho a Deepera.

Vstup na akci, kterou by jste si rozhodně neměli nechat ujít, je do 22h 120 Kč, později 150 Kč.


 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016