PARTYINFO

 

BREAKEKE ON BOARD

Datum konání:
16.03.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Philip TBC (philiptbc.com), Brada (breakbeat.cz)
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Breakeke on Board: nová noc na Bukanýru
První ze série zlámaných mejdanů pod taktovkou DJe Philipa TBC. Jeho premiérovým hostem bude DJ Brada. Vstup je zdarma, otvírá se v 19:00 hodin, hrát se začne o deváté večerní. 
 

Trocha historie a co Vás čeká:  

Pravidelná rezidentní noc Philipa TBC Breakeke on board má již svoji poměrně dlouho historii avšak v jiném klubu. Přibližně dva roky si mohli všichni návštěvníci užívat zlámané rytmy na večírku s názvem Breakeke v pražském klubu Punto Azul. Poté ale padlo zásadní rozhodnutí o přesunutí této noci na houseboat Bukanýr a o částečné změně názvu na stávající Breakeke on board.

Za prvé to bylo z důvodu silnějšího zvuku a za druhé na Bukanýru se přece jen více tančí a my hrajeme taneční muziku. Tímto bych také chtěl poděkovat klubu Punto Azul za trpělivost a celkovou spolupráci v uplynulé době. Ve své, přibližně dvouleté historii se na Breakeke vystřídala v podstatě celá česká breakbeatová špička od zástupců serveru Breakbeat.cz (Kaplick, Saku, Voita, Brada…) přes Radio 1 djs (Stanzim, DysMartin…) po zástupce dalších breaks crews (Turtlesquad djs…).

Česká breakbeatová komunita je vcelku malá obec, takže bych si v postatě mohl dovolit tvrdit, že kdo neodmítl mé pozvání, měl šanci si zahrát. Až do teď bylo Breakeke orientováno čistě na breakbeat, ale se změnou názvu se trošku změní i dramaturgie. Samozřejmě breakbeat i nadále zůstane jedním z hlavních stylů, ale čas od času bych se chtěl zaměřit i na ostatní polámané rytmy jako jsou DNB, Jungle, Elektro či o něco pomalejší rytmy. Jednoduše řečeno noc Breakeke on board není jednoznačně stylově ohraničena a můžete zde očekávat nejedno překvapení.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016