PARTYINFO

 

MIND GAMES

Datum konání:
18.03.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Skala, Orbith, Diana d‘ Ruiz (sentence/Pl), Shimek (intertec/Pl)
Info:
http://www.duplex.cz
jaja@duplex.cz
Popis:
start: 22:00
 
 
Mind Games: Orbith v sobotu v Duplexu
V sobotu bude mixážní pult v klubu Duplex patřit nejen nejlepšímu českému DJi za rok 2005 Orbithovi, ale i DJům Schimekovi a Diane D’Rouze z Polska. Tady máte možnost se o nich dozvědět více.
 

DJ Orbith patří už od roku 1999 mezi stálice česko-slovenské taneční scény. Postupně se z techna, které hrál na začátku své kariéry, dostal až k hudebnímu stylu progressive elektro.

V roce 2000 získal Orbith titul Objev roku. Dost možná i díky velkému úspěchu na obří party Massive v Praze s headlinerem Timo Maasem. Rok poté přišla z časopisu XMAG nabídka namíchat pro něj CD. Vítězství v prestižní anketě taneční scény Dance Awards na sebe nenechalo dlouho čekat.

Rok 2002 byl pro Orbitha zlomový. Namíchal pro XMAG druhý díl Progressive Session, svým pojetím elektra začal inspirovat řadu dalších. Snad z každého klubu v republice je slyšet Orbithovo elektro. V roce 2005 se Orbith vrátil i k producentské činnosti. Na sampleru k open airu Summer of Love se singlem No Money No Love dostal do společnosti zvučných jmen - Alter Ego, Scan X, Northern Lite, The Nihilists.

Dj Schimek (Intertec, Sentence/PL)
První Dj-ské pokusy uskutečnil na konci roku 1988, ovlivněný nástupem New Wave a také house a rave na přelomu 80/90-tých roků. Přelom jeho Dj-ská kariéra zaznamenává v roce 1992 kdy se stává residentem tehdy nejznámějších slovenských klubů B-Klub a Elam. Největším vrcholem v jeho kariéře bylo více násobné hraní na Budapest parade pro 600 000 lidí s nezapomenutelnou atmosférou.

V průběhu roku 2002 začínají jeho Dj-ské aktivity na území Polska kde ho zastupuje prominentní agentura Sentence a na Slovensku začíná úspěšná spolupráce s Bookingem Intertec, která vrcholí residenturou na nejvýznamějších slovenských tanečních parties jako jsou : Stigma, Doubledecker, Tiesto Tour 2005. Jeho hudební sety se dají popsat jako precizní mix progresivního House.

Diana D’Rouze (Sentence/PL)
Krásná, něžná a talentovaná, tak by se dala nazvat dýdžejka, která používá umělecké jméno Diana. Svoji profesionální kariéru dj-ky začala v roce 1997 v Amsterodamu. Velmi rychle zde získává dobrou pozici v amsterodamských klubech Roxy a Sinners In Heaven.

Vzápětí, plná předsevzetí a sebedůvěry, balí kufry s úmyslem dobýt mekku evropského clubbingu – Ibizu. Její obrovská vůle a talent přinášejí první úspěch v podobě rezidentury ve známém klubu KM5, kde se během chvíle stává hvězdou nedělních nocí. Tento úspěch jí zároveň otevírá dveře a stává se rezidentem v nejslavnějších klubech jako Pacha, Zenith nebo Amnesia.

Po dobytí středomoří se Diana vrací zpět do Polska, kde se téměř okamžitě dostává mezi špičku tamnějších dj’s. Získává srdce polských cluberů a boduje ve všech žebříčcích popularity. Charisma a dokonalé hudební cítění během jejího setu jsou vždy jedinečným zážitkem a zároveň zárukou nezapomenutelné zábavy.

Speciální dekorace, kvalitní zvuk, 20 překrásných tanečnic a 10 laserů jsou samozřejmostí ;)

Vstup:
kluci: 300,- kč, holky a s kartou klubu Duplex zdarma

Přesvědčte se sami!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016