PARTYINFO

 

ATMOSS

Datum konání:
25.03.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
LayDee Jane (Ch), Madman, Levis, Fred Baker (Be)
Info:
jaja@duplex.cz
 
 
Atmoss: Fred Baker přijede do Duplexu
Tentokrát si rezidentka Laydee Jane pozvala velmi zajímavého hosta, jímž je Belgičan Fred Baker.
 

Ani jsme se nenadáli a kromě jara (ehm, snad již brzy) je tady zase další rezidentní noc populární české trancové královny LayDee Jane. A nám je velkou ctí, že se pro tento díl párty ATMOSS podařilo zabookovat velmi úspěšného belgického producenta a DJe – Freda Bakera!

S jeho produkcí se můžeme setkávat od roku 1996, kdy svou kariéru odstartoval téměř legendární hymnou balearského Ibiza-trancu s názvem Y-TRAXX - Mystery Land, jenž se kromě velké popularity v klubech stala také ústřední melodií kompilace vydané k filmu Kevin and Perry Go Large.

Od této chvíle vydal F.Baker velkou spoustu vlastních skladeb a remixů, které se do dnes těší velké oblibě nejen v klubovém prostředí (více v přehledné diskografii viz níže). Fred Baker také vytvořil mnoho remixů pro řadu umělců, za všechny jmenujme Sinead O’Connor, Tiesto, Corvin Dalek, Praga Khan, Circuit Boy, Tony Hadley (ex Spandau Ballet), Todd Terry, Kay Cee, Miro, Niels Van Gogh, Lotus, D-Note, Lost Witness, Amber, Laysia, Dj One Finger, Jaimy & Kenny D, Timo Maas, Dillinger & Capone, Urban Electro Squad, A Split Second, Zippora, Blank & Jones.

Zkrátka a dobře, po čase k nám opět zavítá DJ a producent který si zaslouží uznání a rozhodně stojí za poslech.

Freda Bakera a LayDee Jane tradičně doplní Duplex resident DJ Madman a o startovací support se postará DJ Levis. Přičteme-li k tomu všemu ještě příznivé ceny na barech pro majitele členských karet klubu DUPLEX (pro získání stačí zavolat 732221111), luxusní laserové vybavení stage, spousty sličných gogo a další duplexí vychytávky – je tady celkem zajímavá nabídka strávení sobotní noci 25.března…

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016