PARTYINFO

 

FASHION TV PARTY

Datum konání:
30.03.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
The Kaos Boys, Skala, Mr.Nightingale, ATFC
Info:
http://www.duplex.cz
jaja@duplex.cz
Popis:
start: 22:00
 
 
Fashion Tv Party v Duplexu
Poslední březnový čtvrtek by jste si určitě v pražském klubu Duplex neměli nechat ujít akci pod taktovkou Fashion TV.
 

Módní a lifestylový kanál FTV asi netřeba představovat, těšit se můžete také na DIESEL fashion show, kterou Vám představí modelky agentury ELITE.

Ale nebude to jen o módě atd, DJskou hvězdou večera je totiž sám ATFC: 
Aydin Hasirci (čte se Hass-er-jee) aka ATFC (Aydin The Funki Chile) je jedna ze zářících hvězd hudebního průmyslu. Má za sebou take širokou řadu vlastních desek a remixů.

Ale i přes všechny ty úspěchy zůstává Aydin především DJem.  Má za sebou vice než 15 let zkušeností za gramci. Jeho kořeny sahají do hiphopu, jazzu
a funku, když ve svých 16ti letech začal v Londýně produkovat akce. To vyústilo až v party jako Rock Garden a Crazy Larry’s. 

V roce 1997 hrával jako resident v Bump‘n’Hustle a The Gardening Club
v Bournemouth. Aydin se přidal k Uptown Records, v té době také vyprodukoval svůj první hit pro Defected records pod nickem OnePhatDeeva ‘In and Out of My Life’. Následovala vystoupení v klubech jako Ministry of Sound, Garage City, The Cross a Code,  Pacha London, The Cross, Zap Brighton, D-Club Switzerland, Torres de Avilla Barcelona, Twisted Vienna, Import Warsaw, Club Milk Belfast …

Singl ‘Bad Habit’ byl poctěn tím, že byl hrán 4krát během The Magic Sessions event na Miami Winter Music Conference. Tenhle nakažlivý track hráli Tony Humphries a Ted Patterson, spolu s Louie Vega. Aydin se dostal znovu do UK Top 20 UK a následovala spolupráce s Warren Clarke pod Lab Rats pseudonymem.
‘Music is my Life’ byl podepsán pod  Soulfuric Recordings.

Kromě vlastní produkce remixuje např. pro All Saints, Agent Sumo, Dina Carroll, Phillip Bailey, Samantha Mumba, The Lightening Seeds, Safri Duo a Junior Jack.

‘SleepTalk’ feat. Lisa Millet, třetí OnePhatDeeva singl, to byly tři hity v řadě. Singl se dostal do hitparád na 33. místě, po 8mi měsících v Hype chart. 

Takový úspěch vyústil v založení jeho vlastního labelu, OnePhatDeeva Recordings, které od svého založení vydaly 12” např. odGiddy Aunt, KBoy, Pablo Avocado, Warren Clarke, ATFCho samotného, stejně jako od zakládajícího otce houseu Marshalla Jeffersona. Z jeho nových desek jmenujme např.  ‘Erotik’, ‘Transparent’, ‘Fakerman’ a ‘More , ‘Reach Out To Me’ feat Inaya Day a jeho debut mix album.

Nesmí samozřejmě chybět ani osvědčení residenti The Kaos Boys –
Uwa s Lucasem, Skala, za a za Fajn Radio Mr. Nightingale aka Radek Slavík.

Tohle a mnohem vice již 30. března, čtvrtek, v pražském Duplexu.¨
Vstupenky ticketstream nebo přímo v klubu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016