PARTYINFO

 

FX BOUNCE! THE DIAMOND NIGHT

Datum konání:
23.03.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
KWÉ (FX Bounce/Praha), DJ MAZTAH (Illuzionist/Brno) + special guest DJ WICH (Praha)
Info:
http://www.fxbounce.com
ales@hip-hop.cz
Popis:
start 22:00, vsup girls free entry whole night.
 
 
Fx Bounce ve čtvrtek s DJem Wichem
Čtvrteční Fx Bounce noc v pražském klubu Radost FX. Tentokrát se speciálním hostem, kterým bude Žebříkem 2005 čerstě korunovaný DJ roku - DJ Wich.
 

Tento čtvrtek FX Bounce! night v Radosti s triem – DJ KWÉ (FX Bounce!), DJ MAZTAH (Illuzionists Crew Brno) + special guest DJ WICH (Indy&Wich, Praha). Kontroluj!

Hip Hop & RnB čtvrtky v pražské Radosti FX jsou poslední dobou hodně v kurzu - neméně oblíbené jako např. čtvrteční house party v Duplexu.

Za více než půlroční existenci čtvrtečních FX Bounce! nocí v klubu Radost FX si tahle noc získala spoustu pravidelných návštěvníků a poslední dobou se v klubu každý čtvrtek schází zhruba 400 lidí.

Tento čtvrtek se lidem se svými sety představí jeden z rezidentů FX Bounce! DJ Kwé, který po svém nedávném odchodu z Bbarák Hip Hop Magu začal tvrdě dřít na svých skillz a plánuje v nejbližší době vypustit do oběhu vlastní mixtape.

Dalším, kdo se tento čtvrtek v Radosti představí je brněnský DJ Maztah, člen deejayského teamu Illuzionists a dvorní deejay MCho Tafroba, jeho party sety jsou plné energie a novinek, nevěříte? Zkuste se přijít sami přesvědčit a věřte, že nezůstanete jen u kejvání hlavy v rohu.

 Jako speciální host se tento čtvrtek 23. března v rámci FX Bounce! představí DJ WICH - čerstvý držitel ceny v kategorii DJ ROKU, kterou získal při nedávném udílení hudebních cen Žebřík 2005 v Plzni.

Wich momentálně dokončuje nové album Indy&Wich a též dělá spoustu beatů pro ostatní české a slovenské interprety.

 I přesto si najde čas na klasickej party deejaying v kterém vždy vynikal. Již tento čtvrtek! Start úderem 22:00 a jede se až do rána.

Jinak pro dokreslení jinak skvělé atmosféry v klubu budou opět v pohotovosti všechny plazma videoprojekce, na kterých bude tentokrát představen oficiální záznam z posledního mistrovství světa v breakdance – International Battle Of The Year 2005. Pro více informací kontroluj oficiální website a dodáváme, že vstup do klubu je od 18ti let! Dívky mají vstup po celou noc zdarma a kluci za kilo.
 
 


 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016