PARTYINFO

 

HISTORY REPEATING

Datum konání:
03.03.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Friends
DJs:
Chiccochillinfour, Papaya
Popis:
dresscode, start 21:00 vstup zdarma!
 
 
History Repeating v pátek v klubu Friens
DJové Chiccochillinfour a Papaya vystouí v pátek v pražském klubíku Friends.
 

Wow! I feel good!
Bere Vás James Brown? No jasně! A co třeba Diana Ross nebo Stevie Wonder? Taky?
Tak to nesmíte chybět ve Friends!

Už tento pátek se v nově zrekonstruovaném klubu Friends na Starém městě rozjede maximálně vypečená akcička v nezapomenutelné atmosféře sedmdesátých a osmdesátých let. Dámy a pánové, minulost se opakuje a tak jako před desítkami let i tentokrát vám k poslechu i tanci budou hrát ti nejlepší:)

Veleúspěšný performátor, idol žen i drsných mužů Chiccochillinfour si tentokrát přizve svého neodlučného přítele, kabaretiéra a šarmantního playera DJe Papayu. Naše hosty naleznete v té nejlepší možné náladě v kostýmech a oblecích, sexy účesech i drsném tetování.

Oldies but goldies – to je páteční večer ve Friends.
Vstup je jako vždy zdarma a platí dobrovolný dresscode.

Tak co? To zní dobře, ne?
Uvidíme se tam!


Chiccochillinfour:

Začíná zkoušet hrát v roce 2000 a to v klubu Boiler, ve kterém se stáva rezidentním DJem v roce 2001, v lednu roku 2002 poprvé hraje v Paláci Akropolis, kde hraje do dnes na pravidelných večírcích s názvem DeepTuneUp night.

V Paláci Akropolis také poprvé oficiálně produkuje oldies párty pod názvem DISCONNECT, která po šesti úspěšných večerech na malé scéně přesouvá na velký sál a to v roce 2002/2003 a 2003/2004 na Silvestra.
Od roku 2002 začína spolupracovat s DJem Polygonem a spolu zakládají Project DeepTuneUp.Roku 2003 vydávají neoficiálně na labelu I/O sys. své první společné skladby za učasti vokalisty Ondřeje Fixmera a remix punkové kapely La persona, jako zatím největší uspěch považuje skladbu která vyšla oficiálně na kompilaci Nightphunk od DJe Lucase jako příloha časopisu Xmag (www.m-art-in.cz/music) a remixy kapely Mig 21.


Je podle tebe DJ primárně bavič nebo umělec? A proč?

DJ JE PŘEDEVŠÍM BAVIČ! Je pravda, že málokterý začínající si to dnes uvědomuje a tak bere hraní spíše jako ten koníček a seberealizaci a tak prostě hraje tracky na které má chuť. Pokud budeš hrát delší dobu a DJing už pro tebe nebude jenom smíchat přeprecizně dvě placky před lidma, začneš dumat jak to udělat, aby to míchání mělo ten správný efekt. Zjistíš, že není nutné řadit desky tak, že ten kdo je nezná nepozná přechod a že často track, do kterého bys to neřekl udělá s davem divy. V tu chvíli už nejseš jenom pouštěč, ale bavič a to se musí umět, tudíž je z tebe i umělec :).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016