PARTYINFO

 

SPACE JUNKIE

Datum konání:
29.03.2006 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
Info:
http://www.roxy.cz
pr@roxy.cz
Popis:
start 19:00
 
 
Space Junkie 29. března v Roxy
Roxy zveřejňuje první informace o vstupném a koncertu Space Junkie.
 

SPACE JUNKIE BUDE KONCERTOVAT V ROXY.

Jen velmi málo koncertuje projekt Space Junkie, za kterým stojí jako hlavní osoba Honza Horáček. Tento talentovaný hudebník má za sebou mimo jiné produkci několika alb, filmové hudby a dalších zajímavých projektů.

Na jeho albu Snowbuzziness, které je metaforou na showbusiness v českém měřítku a ironicky pojednává o takzvaných hvězdách, smějících se na nás ze stránek showbizz časopisů, aniž by předváděly cokoliv hvězdného, hostovalo několik významných osobností jako například Yarda Helešic, úřadující ve svých Support Lesbiens, raper Henry D, Deph (ex Chaozz), Tereza Nekudová (Skyline Colorfactory) a další.

V rámci koncertu v Roxy 29.března si Space Junkie přizval několik zajímavých hostů (o kompletní sestavě budeme informovat brzy) a už předem se dá předpokládat velká show. Doporučujeme také navštívit moc pěkně udělané internetové stránky www.spacejunkie.cz, kde si kromě jiného můžete poslechnout ukázku z alba Snowbuzziness (stačí kliknout na magneťák dole na stránce ) nebo si pustit videoklipy. 
 
Space Junkie v Roxy, 29.března od 19h, vstupné 100Kč

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016