PARTYINFO

 

ORIGINAL SIN

Datum konání:
04.03.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Nebe
DJs:
Bon Finix, P@co, Kristo, Stevon
Info:
ClubNebe@seznam.cz
 
 
Druhý díl Original Sin v klubu Nebe
Na Original Sin v Clubu Nebe v Praze se vám představí DJové Bon Finix, P@co, Kristo, Stevon.
 

První oficialní sraz zlobidel v novém roce 2006 proběhl pár dnů po Silvestru. Club Nebe se proměnil na jednu noc na žhavé, vařící se peklo a zlobilo se jako o život, až do rána. Idealní začátek roku pro každé zlobidlo! Další Original Sin Vás přivítá tuto sobotu 4.března.

Na hlavní stagi budou znít zlobivé taneční beaty v podání residenta Bon Finixe a jeho hosta, kolegy ze Studia 54, DJe a showmana P@ca, který  je bez pochyby jeden z nejzlobivejších Djů v této části světa. Po jeho zabookování na tuto akci, nám přislo varováni přímo z  ministerstva zlobení a to ve znění: Bylo vědecky prokázáno, že v přítomnosti tohoto mladého muže se lidé v jeho blízkosti a přímém okolí začínají chovat nezvykle zlobivě a bláznivěji než obvykle, proto varujeme návštěvníky, aby byli připraveni na každou možnou špatnost.

Zadní část klubu, kde je umístěna zóna s místem k sezení, se bude nést v klidnějších rytmech, ale v žádném případě se na ní nebude méně zlobit. DJ Kristo a jeho parta budou „vyprávět“ příběhy plné pohody obsahující chill-out, deep house a minimal tech-house. Specialni narozeninový set zahraje Kyperský DJ Stevon.
 
Produkční team neručí za chování náštěvniků na této party. Po celý pobyt v clubu Nebe, prosíme a žádáme o dodržování desatera dobrého zlobení.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016