PARTYINFO

 

SEMTEX SOUNDSTRIKE

Datum konání:
10.03.2006 - pátek
Místo konání:
Roudnice nad Labem - Sportovní Hala pod Lipou
DJs:
Lucca (acapulco.cz), Jerky M (soundstrike.org), A-Man (soundstrike.org), Mik-e (soundstrike.org), Izarp (soundstrike.org), El Tachud (soundstrike.org), Toni Riot (Austria)
Info:
http://www.soundstrike.org
info@soundstrike.org
Line-up:
20:00 – 21:30 El tachud
21:30 – 23:30 Mik-e vs Izarp
23:30 – 02:00 Jerky M vs A-Man
02:00 – 04:00 Lucca
04:00 – 06:00 Toni Riot
 
 
Semtex Soundstrike: soutěž a line-up
Druhé letošní pokračování Semtex Soundstrike v Roudnici nad Labem přivítá už tento pátek známou DJku Luccu. Nabízíme vám přesný line-up a soutěž o volné vstupenky.
 

Již druhé letošní pokračování nejúspěšnější roudnické techno klubovky se odehraje tento pátek, tedy 10. 3. 2006 v prostorách S-Clubu lokalizované ve místním sportovním areálu na břehu Labe v Roudnici. V lednu mohli příznivci veselého a svižného techna v podání rezidentních djs Jerkyho M a A-Mana poslechnout také DJane Ladidu a také v Čechách žijícího Rakušana Toniho Riota.

V pátek na vás čeká další lahůka v podobně mezinárodně nejuznávanější české djky Luccy. Kromě ní se představí kompletní složení djs ze stáje www.soundstrike.org. Mezi lahůdky tohoto večera bude patřit nejen set hlavní hvězdy, ale také back to back set na tři gramce a dva mixy v podání Jerkyho M a A-Mana, Toni Riot bude kouzlit se zvukem z množství svých efektorů k nimž patří nejen speciální sequencer ale i revoluční Kaoz Pad, který je oblíben mezi djs těch nejzvučnějších jmen. Párty odstartuje El Tachud svým melodickým tech-housem, a po něm nastoupí taktéž v back 2 back setu táborští Mik-e s Izarpem. Jako vždy bude na akci zajištěn čistý a silný zvuk.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016