PARTYINFO

 

POSITIVE VIBES

Datum konání:
31.03.2006 - pátek
Místo konání:
Olomouc - A.M.C.
DJs:
Shede, Woofer, Mer-G, Paolo Mercy, Craken
Info:
http://www.ytp.cz
tomas.vlcek@ytp.cz
 
 
Positive Vibes v olomouckém A.M.C.
Pateční večer 31. 3. se opět rozezní drum and bass v olomouckém klubu A.M.C, kde se bude konat další ze série Positive Vibes.
 

Tento díl „pozivivních vibrací“ ponese název „clubbing with YTP.cz djs“. Již z názvu lze vytušit o co se jedná a kdo se tento večer představí za gramofony.

Pořádající agentura YTP (Young Talents PROMOTION) oslaví svoje druhé narozeniny od svého vzniku a při této příležitosti připravila tuto vypečenou akcičku. Na Posive Vibes zahrají všichni dnb djs hrající pod hlavičkou YTP.cz

A že to bude oslava jak se patří o tom není pochyb. Ten kdo dostane dárek nebude agentura YTP, ale návštěvníci!!! Takže co se na vás chystá. V prvé řadě drink večera „Křííídla“ (pro neznalé vodka s redbullem) za 39 peněz. Každý registrovaný člen YTP Crew dostane u vstupu promo CD jednoho z YTP.cz djů podle svého výběru a zbytek placek se rozdá o půlnoci. Aby jste se stali členem YTP Crew, stačí se zeregistrovat na www.ytp.cz. V neposlední řadě kvalitní a našláplý lineup a třešničkou na dortu je pak VSTUP ZDARMA.

Jak již bylo zmíněno na akci zahrají djs z www.YTP.cz, kde naleznete jejich bio a v sekci downloads i promo sety ke stažení a věřte, je z čeho vybírat.

Klub se otevíra v 19:00 a beaty se začnou lámat s úderem 20:00 hodiny. Pařit se dude až do ranních hodin a pro vytrvalce je pak nachystaná after party v klubíku Metro, kde bude opět nachystaná snídaně za super cenu. Takže všichni drumuchtiví jedinci, věřím že poslední páteční večer v březnu si pořádně užijete na Positive Vibes spolu s agenturou YTP.

Afterparty:
Metro chilloutclub

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016