PARTYINFO

 

PROGRESSIVE TURN-OUT 4

Datum konání:
01.04.2006 - sobota
Místo konání:
Pelhřimov - Sklep
DJs:
Milo Moretti (MiloMoretti.com), E-lite (djelite.cz), Groove Dan (groovedan.wz.cz), Hammersmith
Info:
http://www.freeak.net
milan@milanburian.com
 
 
Progressive Turn-Out v Pelhřimově
Prvního dubna přivítá pelhřimovský Music Bar Sklep čtvrtý díl akce Progressive Turn Out.
 

A už je to tu. Jsme zase o jeden rok starší a jako již několik let, tak i letos si Vás dovolujeme pozvat první víkend v dubnu na již čtvrtý díl narozeninové párty Progressive Turn-Out. Těšit se tentokrát můžete na opravdu vychytanou oslavu. Dvě projekce, Laser, Půlnoční show Performance a nezůstane jen u tohoto. Bavit Vás bude jako již tradičně jihlavský mág techna Dj Hammersmith. Dále pozvání přijal jihočeský taneční král, rezident nejpopulárnější jihočeské noci KINETIC Dj Groove Dan.

Podařilo se nám získat i něžné pohlaví a to Djku, která brázdí se svými energetickými a různorodými sety nejenom české kluby. Těšit se můžete exkluzivně na Djku E-Lite. A samozřejmě co by byla narozeninová oslava bez oslavence, Dj Milo Moretti alias Milan Burian Vás tentokrát bude bavit ve dvou hodinových setech.

Vše se odehraje v sobotu 1.4.2006 music bar SKLEP Pelhřimov. Open je naplánován na 20:00, kdy se můžete těšit na hodinovou tématickou projekci. Desky se roztočí a reproduktory rozezní úderem 21:00.
I letos máme pro Vás připravený výhodnější vstup a to do 22:00 za 100,- poté již 150,-
Ve spolupráci s hlavním mediálním partnerem freeak.net jsme pro Vás připravili soutěž o volné vstupy. Proto, všichni kteří rádi soutěžíte sledujte www.freeak.net

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016