PARTYINFO

 

NIGHT IS SO GLAM

Datum konání:
31.03.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - MMC Universe
DJs:
Neo, Brian
Info:
http://www.mmcuniverse.cz
Popis:
vstup 0/150 czk
 
 
DJ Neo zahraje v MMC Universe
Na MMC Universe vystoupí DJ Neo. Přinášíme krátké seznámení s jeho osobou v článku.
 

DJ NEO

V 90.letech se vypracoval mezi domácí DJskou a producentskou elitu a slavil úspěchy i v zahraničí. Jako vůbec první DJ z tzv.

východního bloku vydal desku u nejslavnějšího amerického houseového labelu Subliminal records, která bodovala ve všech taneční chartech, slavní světoví djové jako David Morales nebo Erick Morillio ji umístili na přední příčky svých hitparád.

Deska se velmi dobře prodala, a tak Subliminal hned po dvou měsících vydali druhou edici s novými Neovými remixy.

Jeho první autorské album označil časopis Xmag, zaměřený na taneční scénu, za nejlepší české taneční album vůbec. Jako DJ Neo remixoval nahrávky pro  Monkey Business, JAR, Ivana Krále, Lucii Bílou, Daru Rolins a mnohé další (dodnes jich bylo kolem 50ti).

Jako jediný český DJ se nebál pokusu o změnu  i v zavedené pop music - produkoval např. album Jiřího Korna nebo debut zpěvačky Jany Fabiánové (skladba Nostalgie byla po dlouhé týdny nejhranějšískladbou v českých rádiích).

DJ NEO rovněž před nedávnem dokončil práci na novém albu Sámera Issy (Break the silence), které společně s Ondřejem Brzobohatým produkoval.

Do dnešního dne má jako jediný česko-slovenský DJ za sebou rovněž 2 autorská alba a 2 videoklipy. Společně s Romanem Holým v těchto dnech spolupracuje na soundtracku k novémučeskému filmu Experti.
Jeho hlavní naplní ovšem zůstává práce na třetím sólovém albu BADCHILD, které vychazí v březnu 2006.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016