PARTYINFO

 

MAISON DEMAL – DŮM ZLA

Datum konání:
11.03.2006 - sobota
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Greatest Hits Collective, Joshek, Yak
Live:
Papaya Paranoia, Evy Vrbkové, Filip Nerad, Soňa Zachová
Info:
http://www.fleda.cz
pr@fleda.cz
 
 
Netradiční módní show v sobotu ve Flédě
Dne 11.3 pro vás Fléda připravila netradiční módní přehlídku s bohatým programem a navazující afterparty.
 

Netradiční módní přehlídka Maison DeMal – Dům Zla

Zapomeňte na klasické módní přehlídky, zapomeňte na tradiční „ukazování“ šatů.
Po minuloročním úspěšném předvedení netradiční módy mladé talentované návrhářky Hany Kubešové se vrací se svým originálním konceptem, kdy strohé módní molo je již přežitkem.

Jde o komplexní propojení módy, speciálně sestavené hudby a divadla. Celý koncept má velmi divadelní charakter, kdy všechny modelky jsou zároveň účastnice jednoduchého příběhu. Zatímco minule byla přehlídka situována v lese, tentokrát půjde o dům. Zatímco minulý rok se projevila inspirace komiksem, tak letos se projeví inspirace lidským tělem a třeba seriálem To je vražda napsala. Každopádně si autorka stále uchovává své typické prvky, svůj rukopis kresby a postupů. Víc neprozradíme.

Celou přehlídku zahájí velmi významný a vzácný host, zpěvačka Papaya Paranoia, Yumiko Ishijima. V průběhu zazní třeba i píseň Lampa od Marty Kubišové v podání „modelky“ Evy Vrbkové ( Husa na Provázku), kterou doprovodí Filip Nerad na kytaru a Soňa Zachová na housle.

Po přehlídce plynule naváže afterparty, kdy se o eklektickou zábavu postarají oblíbení baviči Greatest Hits Collective, JoshekYak.

11.3.
Start: 20.30
Vstupné: 50 / 100

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016