PARTYINFO

 

LUCCA FRISCO TOUR 2006

Datum konání:
05.05.2006 - pátek
Místo konání:
Olomouc - A.M.C.
DJs:
Lucca, Martin Gredner, Boss, Rawent, Rob Smile, Haana
Info:
http://www.lucca.cz
petra.motyckova@amic.cz
 
 
Lucca zahraje v A.M.C. v Olomouci
DJ Lucca si mezi českými i světovými DJs získává stále větší respekt a oblibu. Vítězka v Dance Awars 2005 - kategorie DJ Roku. Zahraje v rámci Lucca Frisco Tour 2006 v Olomouci v A.M.C. klubu.
 

DJ Lucca na konci roku 2005 se pochlubila prvním DVD na vlastním labelu Acapulco. Od roku 2003 je součástí bookingu CLR Chrise Liebinga pro Německo a Benelux. V létě 2005 vystupovala na velkém festivalu Dance Walley, o několik měsíců později byla vybrána Tiestem na jeho turné po střední a východní Evropě.

DJ Lucca začala hrát v roce 1999, ale o taneční scénu se zajímá již od svých 16 let, kdy navštívila Londýn. Poté začala pracovat jako asistentka produkce v brněnském Boby centru, kde začátkem devadesátých let probíhaly první taneční párty s Paul Van Dykem či Nickem Warrenem.

Že je tato mladá žena skutečně talentovaná, dokazuje řada ocenění, která si za svou dosavadní hudební kariéru zasloužila – v roce 2002 byla vyhlášena časopisem Bassline objevem roku, další rok byla časopisem XMAG zvolena nejlepším DJ v České republice a v žebříčku německého magazínu Groove obsadila deváté místo v kategorii objev roku.V roce 2006 se vyšvihla do první dvoustovky DJs podle oficiálního žebříčku respektovaného časopisu Djmag.

Lucca je ovlivněna melodickým groovy technem italských producentů. V roce 2002 začala budovat své vlastní studio a o rok později vydala úspěšný debut Mirage 01 na labelu Aquatrax. V září 2004 založila svůj vlastní label Acapulco a jako debut na něj zařadila propracovanou psychadelickou skladbu Freedom.

Další její skladbu s názvem Day3 si oblíbil Paul Van Dyk a Lucca je častým hostem jeho internetového radia Vonyc.Koncem roku 2005 vyšlo na labelu Acapulco oficiální DVD Lucca Live At Hradhouse.

V roce 2006 management Luccy ve spolupráci s Friscem připravili speciální turné po 8 městech České republiky na kterém Lucca představí vlastní projekce a bude jako první DJ v České Republice hrát s nových přístrojů  Pioneer DVJ – X1, které umožňují mixovat hudbu i obraz a spojují Djing s VJingem.

Unikátní turné, doplněné o originální dekorace a taneční show navštíví nejvýznamnější české kluby Roxy Praha,Fléda Brno a Fabric Ostrava a dále města Liberec,Zlín,Benešov,Olomouc a České Budějovice.

V Olomouci turné Luccy doplní djská jména jako např. Martin Gredner, který je v současné době residentním djem ostravského klubu Fabric a zároveň hraje pod jejím bookingem.

Martin je v současné době velice oblíbeným a technicky vyspělým djem, což se projevuje na jeho vystoupeních po boku světových djs jako Paul Van Dyk, Mauro Picotto, Armin Van Buuren, Ferry Corsten apod.

Z olomouckých djs se Vám představí Vaši oblíbení Rawent, Rob Smile a Haana. Nezbývá nic jiného , než si ještě jednou připomenou datum 5.května 2006.

Všichni posluchači kvalitní elektronické muziky jsou srdečně zváni a věříme, že se party pro Vás povede a budete spokojení.

Info: www.lucca.cz  ; www.friscodrink.cz/lucca

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016