PARTYINFO

 

MUSIC INFINITY 2006

Datum konání:
03.04.2006 - pondělí
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
Nils Petter Molvaer (NOR) + band: Anders Engen, Jan Bang, Erik Honoré & DJ Strangefruit, hosté: Pavel Richter & Bharata Rajnošek (CZ)
Info:
http://www.palacakropolis.cz
lukas.novotny@palacakropolis.cz
Popis:
start 19:30, vstup 360/395 czk
 
 
Louis Armstrong nového tisíciletí zahraje v Akropoli
Druhý díl Music Infinity už za týden
První české zastavení norského trumpetisty, který přepisuje dějiny jazzu - příští týden v pondělí 3. dubna od půl osmé v Paláci Akropolis na dalším díle koncertního seriálu Music Infinity.
 

Norský trumpetista, skladatel a producent ve své tvorbě spojuje zdánlivě neslučitelné a mnohdy až extrémní žánrové roviny jazzu, housu, breakbeatu, elektroninky, rocku, popu, hip-hopu a s nenucenou lehkostí z nich míchá přesvědčivou a přesnou hudební koláž plnou intenzivních pocitů.

Jeho debutové album Khmer (1998) je považováno za jednu z nejosobitějších definicí jazzu přelomu tisíciletí. Avantgardní jazzová fúze s dráždivě tajemnou severskou atmosférou, invenčně podpořená aktuálními vlivy elektronické hudby zavítá premiérově také do Česka.

V pondělí 3. dubna od 19.30 v Paláci Akropolis Nilse Pettera Molvaera doprovodí také band v obsazení Ander Engen, Jan Bang, Erik Honoré & DJ Strangefruit. Jako hosté vystoupí Pavel Richter a Bharata Rajnošek se svou vizí expresivního ambientu s jazzovými prvky.

www.richtigmusic.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016