PARTYINFO

 

SHLEHA TOA TOUR 2006

Datum konání:
29.04.2006 - sobota
Místo konání:
Valašské Klobouky - VestiBull
DJs:
Jerry (apokalypsa.com), Los Adamos (3opice), Ian Fuzzy (JZDcrew), Martini (JZDcrew)
Live:
Monoriderz
Info:
http://www.jzdpromotion.cz
info@jzdpromotion.cz
Line-up:
21.00 - 23.00 >>> LOS ADAMOS
23.00 - 23.30 >>> MONORIDERZ /live/
23.30 - 01.00 >>> IAN FUZZY
01.00 - 03.00 >>> JERRY
03.00 - 05.00 >>> MARTINI
 
 
Shleha Toa Tour: představení vystupujících
Informace o interpretech kteří vystoupí na akci pod oficiálním názvem Shleha Toa Tour 2006 ve Valašských Kloboukách.
 

JERRY
www.DJJERRY.cz
 
RODNE JMÉNO: Radek Gehringer
DJ-ske JMÉNO: Jerry
NAROZEN: 7.4.1974 Brno
DJING: 1991 Resident: mega akce Apokalypsa (www.apokalypsa.com)
STYLE:  schranz ,groovy techno, techelektro, US garage, old schoul houseDjing

Spolupořadatel party Apokalypsa, Radek Gehringer alias DJ Jerry působí na taneční scéně od roku 1991,kdy se věnoval stylum hudby old skull raveu a houseu, z  kterých  se dále vyprodukovalo techno, které se později pro Jerryho stavá jeden z jeho oblíbených žánrů!

 Začátky působení:

Od roku 1993 se Jerry stáva  residentem největšího kulturního centra v Evropě-Boby centra.

Dostavá nabídku dělat  produkci nejznamějším  clubovým nocím v Bobycentru!

V roce 1995 se kromě dingu, produkce tanečních nocí Bobycentra,  začiná jako jeden z prvních aktéru se věnovat  pořadání partys  houseovem stylu v luxusních prostorach Bobycentra, kde už  v te době  představil  Českým party people taková jména jako:  Poul Van Dyk, Marusha, Christopher Just, Nick Varen …

Techno se dostáva na scenu!

Jerry začíná pořadat největší Brněnskou  akci, pojmenovanou  Apokalypsa, na které působý jako resident u nas nejznamější akce s 23 pokračováním a stále se těší vetšího ohlasu u party people.

Jako DJ, každý víkend projezdí stovky kilometrů po České a Slovenské republice, hrál snad ve všech velkých, ale i malých klubech a na všech významných techno parties i clubových house nocích.

Přichází nabídky

Na přelomu roku 2004 dostal nabídku být zastupován agenturou Bassline a časopisem o elektronické hudbě BE (také pořadatelé Summer Of Love ).

Dj Jerry je pověstný svým spontáním vystupováním,precizním mixem a výběrem „nájezdových“ desek pro vytvoření až někdy mrazivé i veselé atmosféry!

 Začiná produkce

Mezi první producentske počiny patřila deska Deeper Lover (including sample by Aretha Franklin) s remixy od bratra Dje Orbitha, Tokyho alias Rumenige a Rodenta s Laurou Level, která vyšla na nově založeném labelu be records.

V roce 2004/2005 spoluprodukoval a to s punkerem Robotechem desku Eclectic a to opět na labelu BE. Na desce mají remix slovenský Miss Rodez a Sepromatiq aka Motching Boys a Michaela Salačová.

Rok 2005 byl v mnoha věcech pro DJe Jerryho přelomový. Nejen, že sklouzl ve svých setech k odlišnému výběru desek, přidání na dynamice a tvrdosti, ale začal uvažovat i o videoklipu ke spoluproducentské desce Eclectic.

Stvoření videoklipu

Po pár měsících příprav a předtočení několika pasáží na stále více populární Apokalypse, začal v září točit svůj první videoklip. Natáčení se zhostili odborníci na slovo vzaté. Kameru a střih si mezi sebe rozdělili špičkoví lidé z Barandova. Hlavní děj se samozřejmě točí kolem desky Eclectic a hlavní roli v klipu vytvořil sám DJ Jerry. V témže roce dojde k vydání videoklipu a to hned ve dvou verzích z toho kratší stopáž je určená pro televize.

Je zván na všechny akce

V roce 2005 vystupuje též na velkých parties a festivalech. Na klubové scéně zaznamenává úspěch nejen na své rezidentní noci v brněnském Perpetuu, ale i v pražském klubu Duplex a v dalších klubech po celé ČR a SK! Během roku pouští do světa několik hudebních dem, které jsou na pomezí tvrdého schranzu a techna, ale i jemnější klubové hudby.

Začátek roku 2006 se nese v duchu představení DJ Jerryho celé veřejnosti. Nejen, že jeho klip rotuje v Českých televizích, ale je možné ho shlédnout i na Slovensku. Aby toho nebylo málo, vstupuje pod ochraná křídla energického stimulantu SHLEHA a stává se jeho oficiální tváří. Tento rok se ponese ve znamení tvrdého nekompromisního techna a na základě tvrdostí setu se stáva novým členem bookingové agentury KneDeep!! V roce 2006 se též připravuje vydání třetího producentského počinu.

Hral po boku djs

Jeho zkušenosti ještě více podrthuje vystoupení vedle známých DJ jmen celého světa viz djs:

RUSH, DAVE CLARKE, CHRIS LIEBING, UMEK, MARCO CAROLA, JOHANNES HEIL, MICHAL BURKAT, SLOBODAN, JAMSE RUSKIN, PET DUO, SVEN WITTEKIND, BEN SIMS a další.

Monoriderz /live/
www.monoriderz.com 
 
Projekt Petra Kopčila aka dj Sunrise

1993 Prvopočátky jeho DJského nadšení byly v době rozmachu danceflooru v Evropě a hip hopu v Americe, ovlivněn tanečními projekty jako 2unlimited, Dr. Alban, Twenty4seven nebo hip hoppery Dr. Dre, Snoop Doggy Dog, 2pac, Warren G., Cypress Hill, Gravediggaz, Wu Tang Clan, Chaozz, KRS One, The C.C.C a mnozí další té doby, vyráží na nekonečný zápas s CD, později vinyly, aby vystoupil v předních klubech, diskotéchách a festivalech po celé ČR i SR.

1995 - 1998 X-KULT
MC, DJ, textař, manager v hip hopové kapele, která vznikla jako jedna z první v ČR, dnes zbylí členové Headdy a Late vystupují pod jménem De Fuck To.
INFO: www.defuckto.cz

1997 MALÁ SCÉNA Zlín
Do dramaticko-literárního kroužku divadla Malá scéna ve Zlíně chodil přibližně rok, aby získal základy rétoriky, dramatické tvorby i projevu, naučil se správně dýchat, intonovat a další důležité znalosti pro budoucí práci moderátora.
Info:www.malascenazlin.cz

1997 - 1998 TV EMUR FILM
Od dubna 1997 začal moderovat čtyřikrát měsíčně hudební hitparádu Emur top 6 - MUSIC CLUB a jeho tvář a hlas se tak dostává ve známost po celé Moravě i na časti území západního Slovenska, kde je dosah televizních vln TV PRIMA která poskytovala vysílací prostor.
Info: www.emurfilm.cz

1998 VOODOOTRONIC
S kapelou Voodootronic jsem spolupracoval velmi krátce. Nejprve na legendárních parties ve Voodoozone na zlínských pasekách a potom i jako "manager" kapely. Dnes kapela asi nefunguje.

1999 MORAVSKÝ DEN
Ihned po maturitě - přesněji tři dny! nastupuje coby redaktor elév do redakce denníku Moravský den. Píše o problémech mladých, dělá ankety mezi lidmi na aktuální téma, zabývá se i sociální tématikou. Na konci prázdnin opouští redakci díky nabídce rádia Hit Publikum - později Kiss Publikum.

1999 TV EMUR FILM
Po více než roce odmlky se vrací na televizní obrazovku coby televizní redaktror místního televizního zpravodajství, ovšem stejně jako v případě redaktora novin ukončuje své působení a věnuje se pouze rádiu.
Info: www.emurfilm.cz

1999 - souč. KISS PUBLIKUM
Po krátkém pohovoru na ktrerý byl v létě 1999 přizván tehdejším programovým ředitelem Martinem Blažkem, vstupuje do řad tehdejšího rádia HIT PUBLIKUM jako nový moderátor nejprve na noční drive, později večerní a po změně hudebního formátu a přejmenování na rádio KISS PUBLIKUM se stává vůdčí osobností rádia a tváří nové značky. Moderuje prestižní hitparádu Starobrno top 20, uvádí večerní jukebox a v sobotu ještě autorský taneční pořad Sobotní dance party (později 6tý segment a Kissmania) Od roku 2003 vysílá ranní show Kiss do postele a to až do března 2005, aby rozdával dobrou hudbu a radost v odpoledním drive.
Info: www.kisspublikum.cz

1999 - souč. TRNKOBRANÍ OPEN AIR
Od roku 1999 pravidelně moderoval největší moravský festival Trnkobraní nebo hrál jako DJ. Ovšem v roce 2003 dosatl šanci uspořadat vlastní taneční stage, která se nejen osvědčila, ale i přilákala spoustu nových návštěvníků. Od té doby se taneční stage pod jeho vedením příjemně rozrůstají a vylepšují a funguje tak jako stage manager, booker a produkční.
Info: www.trnkobrani.cz

2002 FILM BRAK
7. března mohl být den, jako kterýkoliv jiný, ale nebyl - alespoň na chvíli změnil kroky v jeho životě. Po úspěšném castingu a kamerových zkouškách se dostal do filmu režiséra Karla Spěváčka Brak, kde stvárnil roli Pumpkina (viz. film Pulp fiction) Dále se v tomto snímku podílel na postprodukci - vybíral tracky na soundtrack k filmu a nahrál reklamy pro promotion na rádiu Evropa 2.
Film Brak - neoficiální web
Film Brak - oficiální web

2003 TV NET
Rok 2003 je rokem comebacku na televizní obrazovku prostřednictvím autorského lifestylového pořadu ::jam:: Ten se vysílá jako měsíčník s pravidelnými reprízami po celý měsíc a ukazuje celý zlínský kraj a jeho kulturu očima mladého moderátora. V pořadu vystupují známé kapely, herci, zpěváci, ale i velmi úspěšní, ale mediálně doposud neznámí lidé z regionu. Zde se mohl vyřádit nejen jako moderátor, ale i scénárista, dramaturg i při produkčních a postprodukčních záležitostech.
Info: www.tv-net.cz

2003 - souč. SUNTEEM CREW
Kapela Sunteem je právem označována za první českou garageovou crew, která hraje 2step, UKgarage, grime i hip hop nebo r´n´b Zde se uplatňuje v pozici managera, MC, DJ, textaře, producenta a ve finále i v roli zvukového inženýra ve studiu. Kapela a její členové úspěšně koncertují po celé ČR i SR v prestižních klubech i festivalech.
Info: www.sunteem.com

2003 - souč. REMIXÉR & PRODUCENT
V září roku 2003 se Petr setkal se svým kamarádem zpěvákem Jirkou Koběrským (ex V.I.P.) a domlouvá se na hudební spolupráci. Po třech měsících usilovné práce, s minimálním technickým zázemím a zkušenostmi v oblasti remixů, spatří světlo světa unikátní 2stepový remix singlu Jaký by to bylo ze stejnojmenného alba, kterým Jiří Koběrský coby sólový zpěvák debutuje.

Skladba je desátou nejhranější v období v českém rádiovém éteru! V červnu roku 2004 remixuje ještě singl Kráska, ale ten se již neumisťuje tak dobře jako prvotina. V září roku 2004 se opět na týden uzavírá s Jirkou Koběrským do nahrávacího studia v Ostravě, kde produkuje hned několik písniček – Sunflower, Hold my body tight a Runaway.

Hudbu, texty i roli zvukového inženýra při natáčení zvládl na jedničku! Mimo jiné má ve svém producentském šuplíku ještě spoustu demo snímků právě s hlasem Jirky Koběrského a další spolupráce není vyloučena. Tento rok očekává spolupráci se zpěvákem Martinem France, DJ Orbithem nebo rapperem Headdym a především mnoho práce s domovskou kapelou Sunteem i na novém elektronickém projektu Monoriderz.
Info: www.jirkakobersky.cz
Info: www.defuckto.cz
Info: www.djorbith.com
Info: www.sunteem.com
Info: www.monoriderz.com

2005 SUNTEEM REC.
V letošním roce se konečně podařilo dokončit tolik vysněné nahrávací studio, které navázalo na tradici produkčního studia, které již dříve vlastnil. V jeho studiu se uskutečnila řada projektů jako například výroba reklam, remixy, promo, znělky, tracky atd.
Info: www.sunteem.com

2006 MONORIDERZ
Hned na začátku roku 2006 zakládá elektronický taneční projekt Monoriderz. První track Love is (on the way) má hitové ambice!
Info: www.monoriderz.com

SPOLUPRÁCE A REALIZOVANÉ PROJEKTY:!

SPEED8
Oficiální partner 2006
www.speed8.cz

DISK MULTIMEDIA spol. s r. o.
M-AUDIO, TLA, MOTU etc. tour 6/2005
TRAKTOR 2 workshop 2/2006 Praha
www.disk.cz

NUTREND
SHLEHA TOA TOUR 2006
www.nutrend.cz
www.shleha.cz

OC ČEPKOV ZLÍN
stříbrná a zlatá neděle 12/2005
dětský karneval 2/2006
Tereza Kerndlová show 3/2006

PHILIP MORIS a. s.
SPARTEC 2005

AVANTGARDE COMUNICA
SPARTEC 2005

WWW.FROGU.CZ
original mobile content
FROGU PARTIES 4/2006
www.frogu.cz

BARUM CONTINENTAL a.s.
VIP party Barum Rallye 8/2005
www.barum.cz

AGENTURA PUBLIKUM spol. s .r. o.
festival Trnkobraní 1999 - 2006
warm up tour Trnkobraní 2005 - 2006
www.trnkobrani.cz

HP TRONIC spol. s r. o.
promotion 2000 - 2004
www.hptronic.cz

ZUBR a. s.
Zubr patrol show 7/2005
www.zubr.cz

IAN FUZZY
www.jzdpromotion.cz
 
Jan Fusek vyrostl na klasickém technu začátku devadesátých let. 2 Unlimited, Snap, KLF, Prodigy nebo Beastie Boys byly jeho oblíbené kapely, ale vše se změnilo v roce 1996, kdy se mu do rukou dostal leták na akci Traveller 2.

Zvědavost mu nedala spát, a tak se tam zašel podívat a světe div se, pařil až do 5 hodin do rána. Od té doby si začal vychytávat pouze house a techno party v brněnských klubech Mersey a Fan Favorit nebo v břeclavské Koruně.

Postupem času však zjistil, že nechce chodit na akce jen pařit, ale že by spíš chtěl stát na druhé straně, tedy za djským pultem. Seznámil se s několika DJs, u kterých se učil míchat. Ve svých začátcích byl ovlivněn školou Dje Linera a Leo Lycry, jenž ho s sebou brával na akce, kde si mohl zahrát.

Premiérově se však pod jménem Ian Fuzzy představil v roce 1998 v dnes již neexistujícím klubu Skleník v Boskovicích u Brna. Když už trochu dozrál a začal hledat svůj styl, zaujal ho zvuk jabloneckých Daha & Gingera. Jelikož se však v poslední době (rok 2000) objevilo několik desítek DJů, hrajících skoro to samé, Fuzzy se rozhodl, že musí jít svou vlastní cestou dál. Změkčil svůj sound, přidal do něho trochu elektro zvuků, ale stále si zachoval svou dynamiku a energičnost.

V polovině roku 2001 se stává členem bookingu JZDpromotion, kde působí doposud. Spolupráce s JZD pomohla vytvořit jeho rezidentní noc Musica Electronica, která je zaměřena především na hudební žánr jemu podobný. Při hraní se snažím, aby můj set byl co možná nejpreciznější. Samozřejmě, že ho přizpůsobuji lidem, aby byla vytvořena ta správná taneční atmosféra.

Hrál v klubech jako: Roxy (Praha), Duplex (Praha), Visitor (Praha), Depo 9 (Olomouc), Barumba (Olomouc), Envelopa (Olomouc), Punto Azul (Praha), Vagon (Havl. Brod), Šneckenhaus (Kyjov), Edison Garden (Brno), Liquid (Liberec), Pietro (Žďár nad Sázavou), Ponorka (Pardubice), Industry (Praha), Naif (Praha), Remix (Brno), Boro (Brno), Fléda (Brno), Sklepy (Boskovice), Velen (Boskovice), F Club (Vranovice), Ságo (Slavičín), Perpetuum (Brno), Pasáž (Jihlava), Music Club T603 (Tábor), Alcatraz (Vyškov), Ponorka (Kroměříž), Oáza (Žilina), Guru (Žilina), Space (Prievidza), Vrtula (Povážská Bystrica) a další ….

Za svůj největší úspěch považuje hraní na open air electronic festivalu Sommer of Love v Pardubicích, Festival Vizovické Trnkobraní u Zlína (2003, 2004), Festival Ropucha u Trenčína, Elektra v Clubu Roxy (Praha), Antistatick ve Frýdku Místku, Apokalypsa v Boby Centru a olomoucké párty Revolution. Několikrát byl pozván také do tanečních pořadů na českých radiích.

Na jaře roku 2002 namixoval první oficiální demo, které se v recenzích časopisu Bassline, umístilo na předních místech vyhodnocení. Tomu také bylo i s novým demem v roce 2003 v časopisech BE- Bassline Electronic a Xmag. Začátkem roku 2003 přispívá recenzemi do časopisu BE - Bassline Electronic.  Oblíbení producenti: Vitalic, Hell, John Lord Fonda, Richard Bartz, Kid Alex, Nathan Fake, The Hacker, Romina Cohn, Miss Kittin, Oxia, Kiko, Märtini Brös, Ural 13, David Carretta, Johannes Heil, Patrick Lindsey ...

LOS ADAMOS
www.losadamos.wz.cz/
 
Adam Zahradnicek alias DJ LOS ADAMOS s djingem jsem zacal diky memu kamaradovi dj tommy rogersovi, ktery mi poprve ukazal jak na to a nechal me obcas trenovat ve svem clubu24 ve zline.

Od prvni chvile jsem vedel ze hrani z gramcu je presne to co potrebuju :-) hudba je pro mne vse.. aktivne jsem se hrani zacal venovat asi na zacatku roku 2005, kdy jsem se stal clenem 3opice crew, do te doby to bylo jen prilezitostni hrani si tak max jednou za mesic, jelikoz jsem nemel sve gramce.. nyni jsem peceny vareny v nasem klubu 3 Opice http://triopice.cz a hraju a hraju a hraju..

za sve dosavadni nejvetsi uspechy povazuju hrani po boku michaela buriana ve zlinskem musiclandu, hrani s dj beaxem v karlovych laznich v praze, 2x ucast na kamikaze ibiza night v klubu face to face v praze na ktere vystoupil jako hlavni hvezda ben long ze space djz! a to vam povim, ze to byla teda skola mixu :-) jsem residentem klubu 3opice.

mezi djs kteri patri ke spicce ceske tanecni sceny a se kterymi jsem hral patri: michael burian, chris sadler, lucca, orbith, ladida, miss reny, lucas, leo lycra. bb mike, roman hyde, tommy rogers, michaela salacova, radan mach, ian sneer, marcus cooper, vectif, rodent & laura level..

kluby ve kterych sem se jiz predstavil: fabric ostrava, duplex praha, studio54 praha, karlovy lazne praha, face to face praha, metro club havlickuv brod, meinl dance novy jicin, musicland zlin, mrkev opava ...

na prelomu roku 2006 jsme s kamarady zalozili novy hudebni projekt FREE MONKEYS (ve slozeni dj, el.kytara, saxofon, zpev)... a mate se na co tesit! mrkni na: http://www.freemonkeys.wz.cz/

MARTINI
www.jzdpromotion.cz
 
Vlastním jménem Martin Liška, je zakladatelem a majitelem agentury JZDpromotion, která se zabývá party promotion a bookingem. Od svých patnácti let hrával aktivně v regionálních kapelách na postu kytaristy, stylově to bylo od rocku, metalu až k punkové hudbě.

K taneční hudbě se dostavá začátkem devadesatých let a to díky kapelám jako Prodigy, Chemical Brothers.

Píše se rok 96, kdy navštěvuje s kamarády svoji první párty, byla to jedna z prvních Free party v Hostomicích (dnešní czechtek), která ho uchvátila natolik, že se s kamarádem vrhají na pořádání prvních tanečních večírku, ze začátku to byly takové směsky všech možných odnoží tanečních stylů, na svoji dobu celkem slušná návštěvnost.

Po strastiplné cestě trápením se na PC, kde ne a ne docílit zvuku, který by ho uspokojoval, přichází někdy kolem roku 2002 k DJingu, kde objevuje spousty možností mixu. Nejprve pod pseudonymem MAFOKS, kdy hraje výhradně tekkno, později MARTINI, kdy už se stylizuje do klidnějších vod house music, všech jeho možných odnoží. Na tekkno a drum´n´bass však nezanevřel a v rámci možností vystupuje i nadále jako MAFOKS. Má taky svou residentní noc s názvem JZDclubbing, se kterou objíždí společně s kolegy z agentury kluby, hlavně na moravě, ale i na slovensku. Dále společnou residentní noc s djem.Mookou s názvem BREAK CIRCLE.

Zahrál si v klubech: Brno (Yacht Club), Zlín (Bush, Golem, Bar u Šneka), Vsetín (U tří opic), , Luhačovice (Bludička, U Suchánků), Valašské Klobouky (VestiBull), Slavičín  (Scream,Sokolovna), Brumov (Olympia,Ex-club), Púchov/SK (Shaka, Ropucha), Trenčín/SK (Krankenhaus)

Oblíbený styl: House, tech-house, progressive, electro, tekkno, drum´n´bass

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016