PARTYINFO

 

AXE CLICK PARTY

Datum konání:
23.03.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Orbith, E-lite
Popis:
start 21:30, módní přehlídku Styx moderuje Leoš Mareš
 
 
Axe Click Party ve čtvrtek v Mecce
Čtvrteční večer v pražské Mecce bude patřit tak trochu nezvykle pojaté párty. Čeká vás totiž bohatá audiovizuální show od týmu T.N.T., F.I.S.A. a Loox VJs, proběhne i představení nové kolekce značky Styx a tím vším bude provázet Leoš Mareš. V neposlední řadě také vystoupí DJs Orbith, E-Lite, Madman a Squint.
 

Super muzika, nejlepší DJs, kvalitní zvuk a světelná show. Že už tato hesla znáte nazpaměť? Kolik promotérů už slíbilo něco takového a nakonec skutek utek?

Je však jen několik málo prostorů, kde když se něco slíbí, tak se to dodrží - a právě mezi taková místa patří pražská stálice, klub Mecca. Ve čtvrtek 23. března se zde můžete těšit na opravdovou audiovizuální show, která díky AXE dokonce zapojí i váš třetí smysl – čich.

Klub Mecca plný plazmových obrazovek, videoprojekcí, inteligentních světel pod taktovkou dnes již legendárních osvětlovačů T.N.T., F.I.S.A. a LOOX Vjs, jsou rozhodně zárukou toho, že se bude na co koukat.

Aby toho nebylo málo, je pro vás přichystána show moderovaná LEOŠEM MAREŠEM, v jejímž rámci bude představena nová kolekce značky STYX. Rozhodně nesmíme zapomenout na hudební doprovod, o který se postarají Dj ORBITH, půvabná Djka E-LITE a pražští Djs MADMAN a SQUINT.

A to nejlepší nakonec - TĚŠIT SE MŮŽETE NA VOŇAVÉ PŘEKVAPENÍ AXE! Jaké? Tak to se dozvíte  ve čtvrtek 23. března v klubu Mecca Praha. Získej od svého známého pozvánku a máš vstup ZDARMA, pro ostatní bude vstup na místě 100 Kč.

 
Axe Click Party: Orbith, E-lite a přehlídka Styx v Mecce

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016