PARTYINFO

 

TRNKOBRANÍ

Datum konání:
18.08.2006 - pátek
Místo konání:
Slušovice - letiště Bílá Hlína
DJs:
Luke Sun (D), Lucca, Agent, Orbith, Jerry, Chris Sadler, E-Lite, Tommy Rogers, Marcus Cooper, Cluster
Live:
Sunteem, London Underground Crew, Mig 21, No Name, Kryštof a další
Info:
http://www.trnkobrani.cz
 
 
Vlakové spoje na Trnkobraní posíleny Ras Sheehama pokřtí na Trnkobraní CD Trnkobraní: informace o kyvadlové dopravě
Trnkobraní: Katka Knechtová a line-up
Kompletní line-up, dnešní on-line rozhovor s Katkou Knechtovou a vyjádření k festivalu - to vše přinášíme v článku k Trnkobraní který vypukne již za měsíc.
 
TRNKOBRANÍ

do letošního Trnkobraní zbývá právě jeden měsíc. Jsme tedy, jako ostatně každoročně, ve stádiu nejvyšší pohotovosti a pracovního úsilí. Ovšem letos, podobně jako již před rokem, jsou přípravy kaleny přítomností našeho nechtěného, nevítaného a dle našeho přesvědčení i nelegitmního jmenovce.


Tento jmenovec se nejenže neostýchá přivlastňovat si něco, na čem se nijak aktivně nepodílel, dokonce se snaží bezostyšně vyvolávat pocit, že my jsme snad nikdy žádné Trnkobraní vlastně ani nepořádali. I přesto, že ještě před dvěma lety s námi bez problémů (coby pronajímatel areálu) jako s pořadatelem komunikoval.


Určitě chápete, že je těžké pracovat v atmosféře permanentní schizofrenie, kdy se někdo jiný představuje vaším jménem a když ten někdo navíc vašemu pečlivě budovanému jménu a image kazí pověst.


Není to nijak příjemné, to nám věřte. Nikdy se však nestane, že bychom se nechali zastrašit a že bychom na náš festival rezignovali a podlehli hrubému nátlaku. I nadále budeme pořádat Trnkobraní a budeme ho dělat nejlépe, jak umíme. Proto bychom Vám chtěli moc poděkovat za podporu, kterou nám dáváte. Je pro nás velkým povzbuzením, že existuje takové množství lidí, kteří chápou, o co nám jde a kteří nám fandí. Velmi si Vaší pomoci vážíme a věříme, že nám svou přízeň zachováte i nadále.


Těšíme se na setkání na Trnkobraní na letišti Bílá Hlína od 18. do 20. srpna 2006. Trnkobraní, letiště Bílá Hlína u Slušovic www.trnkobrani.cz



Kompletní line-up Trnkobraní zveřejněn!!!

Přesně měsíc před zahájením Trnkobraní zveřejňujeme kompletní program na všech scénách Trnkobraní. Dále jsme na naše stránky umístili jízdní řád speciálního Trnkovlaku a přehled pravidelných spojů, ke kterým bude přistavena kyvadlová doprava. line-up: http://www.trnkobrani.cz/festival/program



Katka Knechtová z Pehy ve čtvrtek od 15.00 on-line!

Ve čtvrtek 20. července usedne do našeho pomyslného horkého křesla zpěvačka nejoblíbenější slovenské skupiny Peha Katka Knechtová. Peha prožívá velmi úspěšné období: Akadémia populárnej hudby letos ocenila Pehu hned několika Aurely, písničky této prešovské kapely hrají intenzivně slovenská i česká rádia, slovenské festivaly žádají jen a jen Pehu...


Katka se svým "Pehabandem" přicestuje samozřejmě i na Bílou Hlínu, na což se fanoušci Trnkobraní velmi těší. Abychom jim to těšení zpříjemnili, požádali jsme Katku, zda by si našla chvilku času na přátelské internetové chatování. Katka souhlasila, a tak ve čtvrtek 20. července od 15 hodin budeme mít tu velkou příležitost k přímému virtuálnímu setkání na stránkách Trnkobraní. K našim on-line rozhovorům vede cesta tudy: http://www.trnkobrani.cz/rozhovor Tyto skutky nás jednak výrazně poškozují, jednak matou festivalovou veřejnost i média. Žijeme v období, kdy má spravedlnost v naší zemi dlouhé dodací lhůty. V období, kdy se dá celkem pohodlně a dočasně beztrestně dělat z černé bílá a s bílé černá.

 
Trnkobraní: Lenka Dusilová hostem Proměn Trnkobraní: Ras Sheehama s Thomasem Lichtagem Ras Sheehama vystoupí na festivalu Trnkobraní Trnkobraní rozhovor: Ras Sheehama S Waltari a Těžkým Pokondrem o Trnkobraní Trnkobraní: rozhovor s Čankišou Eben a Kratochvílová odpovídají k Trnkobraní Rozhovor k Trnkobraní s Karlem Holasem Timko a Vlasta Redl k Trnkobraní Zcela čerstvé novinky festivalu Trnkobraní Další informace k festivalu Trnkobraní Rozhovor a informace k festivalu Trnkobraní Waltari a Vypsaná fixa na festivalu Trnkobraní Festival Trnkobraní: první informace
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016