PARTYINFO

 

TRNKOBRANÍ

Datum konání:
18.08.2006 - pátek
Místo konání:
Slušovice - letiště Bílá Hlína
DJs:
Luke Sun (D), Lucca, Agent, Orbith, Jerry, Chris Sadler, E-Lite, Tommy Rogers, Marcus Cooper, Cluster
Live:
Sunteem, London Underground Crew, Mig 21, No Name, Kryštof a další
Info:
http://www.trnkobrani.cz
 
 
Vlakové spoje na Trnkobraní posíleny
Pořadatelé Trnkobraní se dohodli s Českými drahami na posílení vlakových spojů do Lípy nad Dřevnicí.
 

Abychom všem návštěvníkům zajistili co nejpohodlnější a nejklidnější příjezd na letošní Trnkobraní na letiště Bílá Hlína, dohodli jsme s Českými drahami další posilové spoje.

V pátek 18. srpna bude trasa pravidelých osobních vlaků, odjízdějících z Otrokovic ve 12:32 a 14:32, prodloužena až do stanice Lípa nad Dřevnicí. Tyto osobní vlaky přímo navazují na rychlíkové spoje z Prahy a Přerova.

Vzhledem k tomu, že areál Trnkobraní na Bílé Hlíně bude v pátek otevřen již od 16:30, chtěli bychom návštěvníkům doporučit, abyste této možnosti využili a příchod ke vstupu pokud možno nenechávali na poslední chvíli. Připomínáme, že koncert Čechomoru s Filharmonií Bohuslava Martinů začíná přesně ve 20 hodin 30 minut.

Více informací zde.

 
Ras Sheehama pokřtí na Trnkobraní CD Trnkobraní: informace o kyvadlové dopravě Trnkobraní: Katka Knechtová a line-up Trnkobraní: Lenka Dusilová hostem Proměn Trnkobraní: Ras Sheehama s Thomasem Lichtagem Ras Sheehama vystoupí na festivalu Trnkobraní Trnkobraní rozhovor: Ras Sheehama S Waltari a Těžkým Pokondrem o Trnkobraní Trnkobraní: rozhovor s Čankišou Eben a Kratochvílová odpovídají k Trnkobraní Rozhovor k Trnkobraní s Karlem Holasem Timko a Vlasta Redl k Trnkobraní Zcela čerstvé novinky festivalu Trnkobraní Další informace k festivalu Trnkobraní Rozhovor a informace k festivalu Trnkobraní Waltari a Vypsaná fixa na festivalu Trnkobraní Festival Trnkobraní: první informace
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016