PARTYINFO

 

MECCAMIX

Datum konání:
18.03.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Steve Smart, Loutka, John Culter, Romano, Norman, Chicocillinfour
Info:
018.003.2006@mecca.cz
Popis:
start: 20:00, vstup 290/490 czk
 
 
Meccamix: rozhovor s DJem Stevem Smartem
Steve Smart v sobotu na Meccamixu + soutěž
Na Meccamixu se předvede jako hlavní host DJ a producent Steve Smart, kterého vystřídá Loutka a showman John Culter. Jako zvláštní hosté vystoupí DJové Norman & Romano.
 

The loudest sounds of London underground

Meccamix je zpět a s ním i hvězda, která zazářila na jeho narozeninách – DJ STEVE SMART. Pro obrovský zájem se vrací londýnský producent MINISTRY OF SOUND, rezident momentálně nejuznávanějšího londýnského klubu THE CROSS a velká ikona londýnského radiového éteru.

Nalaďte si populární DJskou SATURDAY NIGHT FLOORFILLERS SHOW Steva Smarta každou sobotu mezi 20.00 – 23.00 na kiss100 ať víte jak rozjetý mejdan vás v sobotu v Mecce čeká! Uslyšíte hudbu, která dostává každou sobotu 7 MILIONŮ POSLUCHAČŮ po celém světě do tranzu!

Steveova show představuje vlajkovou loď londýnského KISS FM, mezi pravidelné hosty patří největší hvězdy jako DJ SASHA, FATBOY SLIM, PAUL OAKENFOLD, DARREN EMERSON, DAVID MORALES nebo MASTERS AT WORK. Nebude chybět ani resident DJ LOUTKA & speciální DJ show na třech gramofonech představí DJ JOHN CULTER.

Vedle perfektní hudby si budete moci zdarma vyzkoušet profesionální kadeřnickou péči v SALÓNU PETRA MĚCHUROVÁ, kde vám odborníci poradí či přímo vytvoří originální účes. Několikaleté zkušenosti v oblasti účesové tvorby, vlastní účesové kolekce, četné úspěchy, to vše je zárukou vysokého standardu poskytovaných služeb a zvýraznění osobního stylu každého z vás.

!!! OFICIÁLNÍ WARM UP PARTY V RESTAURACI MECCA OD 20.00 DO 23.00 S CENAMI VŠECH NÁPOJŮ ZA 50% Mecca , Kiss100

DO PŮLNOCI – FREE VOUCHERS & GUEST LIST TILL MIDNIGHT

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016